Izvor: Glas Zapadne Srbije arhiva vesti 29.09.2016

Novopazarke će se opet porađati u svom gradu

Glas Zapadne Srbije 29.09.2016
Novi Pazar - Svi radovi na rekonstrukciji i opremanju Ginekološko-akušerskog odeljenja Opšte bolnice u Novom Pazaru završeni su i trudnice će opet moći da se porađaju u svom gradu. Trudnice iz Novog Pazara više neće odlaziti na porođaj u bolnice… »

Hitan sastanak povodom unapređenja protivgradne zaštite

Glas Zapadne Srbije 29.09.2016
Zbog problema u protivgradnoj zaštiti na području četrnaest gradova i opština Moravičkog i Zlatiborskog okruga u petak će u Požegi biti održana zajednička sednica sa predstavnicima države i RHZ-a. Akcenat je na unapređenju sistema protivgradne… »

Smenjen direktor Doma zdravlja

Glas Zapadne Srbije 29.09.2016
Prijepolje - Kako Glas zapadne Srbije saznaje, na današnjem nastavku sednice Opštinskog veća predloženi su kandidati za vršioce dužnosti direktora JKP "Lim" i Doma zdravlja u ovom mestu. Prema rečima većnika dr Zulkefila Sadovića za v.d… »

Jevtović: Zakon o matičnim knjigama nije ispoštovan

Glas Zapadne Srbije 29.09.2016
Gornji Milanovac - Načelnik Opštinske uprave opštine Gornji Milanovac Aleksandar Jevtović, izjavio je danas na konferenciji za novinare da Zakon o matičnim knjigama donet još 2009. godine, po kome je rok 27. decembra, da se drugi primerci matičnih… »

Kvalitetno voće iz "Super fruta" odlazi za Rusiju i Belorusiju

Glas Zapadne Srbije 29.09.2016
Čačak - U poslednje vreme zahtevi Rusije, kada je u pitanju otkup voća sa našeg prostora su promenjeni, traži se određen kvalitet, ali za tu kvalitetnu robu dobro plaćaju, izjavio je vlasnik firme "Super frut" iz Miokovaca Predrag Radovanović. On… »

Najmlađi obeležili svetski dan srca

Glas Zapadne Srbije 29.09.2016
Čačak - Kampanja osnaži svoj život povodom svetskog dana srca, ima za cilj da promoviše zdrave stilove života, ukazujući na sve ono što svako od nas može da uradi kako bi zaštitio svoje zadravlje. Predstavnici Zavoda za javno zdravlje u saradni… »

Privatno preduzetništvo otvara nova radna mesta

Glas Zapadne Srbije 29.09.2016
Čačak - Grad Čačak je jedna od devet lokalnih samouprava koje su prepoznate kao dobra mesta za održavanje sajmova preduzetništva. Vidimo danas potvrdu da je mesto pravilno izabrano“, rekao je direktor Nacionalne službe za zapošljavanje (NSZ)… »

Najmlađi se nadmeću u znanju iz književnosti

Glas Zapadne Srbije 29.09.2016
Čačak - Dečije odeljenje Gradske biblioteke "Vladislav Petković Dis" u okviru Dečijeg oktobra, organizuje takmičarski kviz znanja "Bibliogenijalci", iz oblasti stvaralaštva za decu, poezije, proze (bajki, basni, poslovica, zagonetki). Projekat se… »

Čepurin: Sutra počinju pregovori Srbije i evroazijske zone

Glas Zapadne Srbije 29.09.2016
Čačak - Sutra počinju zvanični pregovori u vezi sklapanja sporazuma o slobodnoj trgovini između evroazijske zone i Srbije, najavio je u Čačku ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Čepurin. On je istakao da Moskva i Beograd zajednički rade na… »

Komisija završila rad, rezultat nepoznat, smene danas?

Glas Zapadne Srbije 29.09.2016
Prijepolje - Branka Radulović, koja se nalazila na čelu komisije koja je trebala da kontroliše rad Doma zdravlja i Turističke organizacije po nalogu Opštinskog veća odbila je da kaže šta je ta komisija utvrdila i kakav je izveštaj dostavila… »