Izvor: iKragujevac arhiva vesti 29.09.2016

Istraži, prikaži, znanje potraži: Noć istraživača u Kragujevcu

iKragujevac 29.09.2016
U Kragujevcu će se u petak, po drugi put održati Noć istraživača. Cilj manifestacije jeste popularizovanje i približavanje nauke prvenstveno osnovcima i srednjoškolcima, ali i svim ostalim zaljubljenicima u nauku. Preko stotinu istraživača, kako… »

Pola Kragujevca ostaje bez struje: Pogledajte koja naselja

iKragujevac 29.09.2016
Najava isključenja električne energije za sutra. -Zbog zamene mernog uređaja u vremenu od 08.00 do 14.00 sati doći će do kratkih prekida u isporuci električne energije potrošačima u naselju Stanovo od Doma zdravlja do Stare škole, ul. 2… »

Rekonstruisana sala tuš "Toza Dragović"

iKragujevac 29.09.2016
U kompletnu rekonstrukciju fiskulturne sale i toaleta u Trgovinsko-ugostiteljskoj školi "Toza Dragović" uloženo je oko 20 miliona dinara, a novac je obezbeđen posredstvom Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima Vlade Republike Srbije. To je jedna… »

Predstava "Labudovo jezero" u Pozorištu za decu

iKragujevac 29.09.2016
U subotu, 1. oktobra održaće se predstava "Labudovo jezero" u Pozorištu za decu. Predstava je namenjena deci starijoj od 7 godina, a prilagođena je i odrasloj publici. Trajanje: 55 minuta Adaptacija libreta, režija i koreografija: Todor Valov… »

Kragujevčanke poludele za "silikonskim gaćama"

iKragujevac 29.09.2016
Kineske gaće u koje su ugrađeni silikoni koji povećavaju obim ženskih zadnjica, preplavile su prodavnice u Srbiji. U Kragujevcu silikonske gaće postale su moderne među devojkama. Prodavci otkrivaju da ih kupuju mlađe devojke, a i starije žene. Ove… »

Podvaljuju lažni med: Evo kako da proverite da li je pravi!

iKragujevac 29.09.2016
Najbolje što priroda može učiniti i istovremeno najzdravije je med. On ima puno zdravstvenih prednosti i koristi se za različite svrhe. Med je super za kosu i kožu, kao i opšte zdravlje. On ima čaroban okus i popularan je kod svih, dece i odraslih… »

Romantični kragujevčani: "Ti si nad ženama žena" (foto)

iKragujevac 29.09.2016
Među mladima u Kragujevcu i dalje ima romantike. Naišli smo na izjavu ljubavi u obliku grafita koji svojom veličinom i porukom ostavlja bez daha. Pogledajte i uerite se sami:… »

Evo koliko je evro danas!

iKragujevac 29.09.2016
Dinar će danas oslabiti prema evru za 0,1 odsto i zvanični srednji kurs biće 123,2618 dinara za jedan evro, objavila je Narodna banka Srbije. Evro će koštati oko osam para više nego danas kada je kurs bio 123,1891 dinara. Dinar će prema evru biti… »

Arsenal fest dobio dokumentarac (video)

iKragujevac 29.09.2016
Jedan od najuzbudljivijih festivala u Srbiji a i u regionu predstavlja vam svoj fenomenalan dokumentarac, koji u samo sedam minuta vodi gledaoce sa sunčanih ulica Kragujevca u dobro posećen Arsenalov kamp, a potom i u festivalski prostor. Arsenal 06 je… »