Izvor: Insajder arhiva vesti 29.09.2016

Na protest uz policijsku pratnju

Insajder 29.09.2016
U barem tri grada odakle grupe građana danas organizovano dolaze na protest Inicijative Ne da(vi)mo Beograd, povodom rušenja u Hercegovačkoj ulici, policija ispituje organizatore i građane i najavljuje da će do protesta imati policijsku pratnju… »

Održan šesti protest zbog rušenja u Savamali (FOTO) (VIDEO)

Insajder 29.09.2016
Ispred Skupštine Beograda održan je šesti protest zbog rušenja u Savamali u noći između 24. i 25. aprila. Pred više hiljada ljudi, organizatori iz inicijative Ne da(vi)mo Beograd ponovili su zahteve da odgovorni za rušenje objekata u Savamali… »

MUP za Insajder.net: Netačne i zlonamerne tvrdnje da je MUP u pratnji građana koji idu na protest

Insajder 29.09.2016
MUP Srbije u odgovoru Insajder.netu navodi da neće vršiti policijsku pratnju građana koji iz drugih gradova Srbije dolaze na protest u organizaciji inicijative Ne da(vi)mo Beograd, zakazan za 18.00. “Ovakve tvrdnje Incijative su netačne i… »

Uhapšeno devet osoba zbog krađe goriva iz RB Kolubara u Lazarevcu

Insajder 29.09.2016
Policija je uhapsila devet osoba zbog sumnje da su Rudarski basen Kolubara u Lazarevcu oštetile za više od 13 miliona dinara, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije. Uhapšeni se terete da su od septembra 2015. do aprila ove godine na… »

Suđenje Crvenim beretkama krenulo ispočetka

Insajder 29.09.2016
Suđenje osmorici pripadnika rasformirane Jedinice za specijalne operacije optuženima za oružanu pobunu 2001. danas je krenulo ispočetka. Razlog je promena predsednika Sudskog veća Vladimira Vučenića, koji je krajem prošle godine otišao u advokate… »

Srpska Policija uhapsila direktora Policije južnog dela Kosovske Mitrovice

Insajder 29.09.2016
Srpska pogranična policija uhapsila je jutros direktora kosovske policije za region Kosovske Mitrovice Nehata Tačija, potvrđeno je za Insajder.net. Kako je za Insajder.net rečeno u kosovskoj policiji, direktor policije južnog dela Kosovske Mitrovice… »

Tužilaštvo: Dostavili smo podatke; Podnosilac zahteva: Nisam ih dobio

Insajder 29.09.2016
Više javno tužilaštvo u Beogradu saopštilo je da je postupilo po nalogu poverenika i da je 27. septembra dostavilo podnosiocu zahteva tražene informacije o broju predmeta i imenu tužioca zaduženog za slučaj. Međutim, podnosilac zahteva i… »

Voz u Nju Džersiju udario u stanicu, ima povređenih

Insajder 29.09.2016
Voz gradske železnice udario je danas u železničku stanicu u gradu Hoboken u američkoj saveznoj državi Nju Džersi. Televizija NBC prenosi reči šefa Policije da bi u incidentu moglo da bude mnogo povređenih. Iz hitne pomoći saopštavaju da je… »

Aerodrom: Četiri ilegalna putnika polomila stakleni zid i pobegla sa aerodroma

Insajder 29.09.2016
Pet putnika kojima nije bio dozvoljen ulazak u Srbiju probila su stakleni zid pritvorske prostorije na Aerodromu Nikola Tesla. Četvoro je pobeglo u nepoznatom pravcu, a jednog je zadržao radnik obezbeđenja aerodroma, potvrđeno je na aerodromu za… »

MUP i Tužilaštvo ne odgovaraju ko je naredio da Policija ne izađe u Hercegovačku

Insajder 29.09.2016
MUP i Tužilaštvo za sada ne odgovaraju na zahtev Insajdera da nam dostave informacije o sprovedenoj unutrašnjoj kontroli u MUP-u u vezi s činjenicom da se Policija nije odazvala na pozive građana i izašla na teren prilikom rušenja objekata u… »