Izvor: Jugmedia arhiva vesti 29.09.2016

Načelnik PU Niš – policija povećala efikasnost na 57,6 odsto

Jugmedia 29.09.2016
NIŠ – Načelnik Policijske uprave u Nišu Ninoslav Mitić izjavio je danas da je u prvih osam meseci ove godine procenat razrešenih krivičnih dela povećan za 2,6 odsto i sada iznosi 57,6 odsto. Mitić je istakao da je rast efikasnosti niške… »

Otvoren namenski račun za lečenje dece od najtežih bolesti

Jugmedia 29.09.2016
VRANJE- Namenski račun za prikupljanje sredstava za lečenje dece i omladine od najtežih bolesti otvoren je odlukom Gradskog veća, rekla je portparolka Gradskog veća, Zorica Jović nakon održane 16. sednice ovog gradskog tela. Inicijativa je potekla… »

U okolini Medveđe otkiveno 200 stabljika marihuane

Jugmedia 29.09.2016
LESKOVAC/MEDVEĐA – Policija je odredilia zadržavanje S.F (1974), B.F. (1993) i S.F. (1968) iz okoline Medveđe zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Osumnjičeni se terete da su na… »

Vojska otvara vrata za civile u petak

Jugmedia 29.09.2016
VRANJE- U kasarni „1. pešadijski puk knjaza Miloša Velikog“ u Vranju u petak, 30. septembra, biće organizovan „Otvoreni dan“ u cilju druženja vojnika i civila. Ovo je jedinstvena prilika da se osim druženja, Vranjanci upoznaju sa opremom i… »

Lutrija za američku vizu u Američkom kutku Vranje

Jugmedia 29.09.2016
VRANJE_ Konzulat američke ambasade u Beogradu održaće danas u Vranju prezentaciju o lutrijskom viza programu za useljenje u SAD DV-2018. Prezentacija će se održati u Američkom kutku sa početkom u 16 časova, a razgovraće se i o pripremi za… »

Načelnik PU Pirot Slaviša Virijević predstavio rezultate rada policije

Jugmedia 29.09.2016
PIROT – Načelnik Policijske uprave Pirot Slaviša Virijević izjavio je danas da su u prvih osam meseci ove godine ostvareni pozitivni rezulati na suzbijanju kriminaliteta, posebno na suzbijanju i zapleni narkotika, te da je policija dodatno… »

Grad Niš prodao tri lokala za milion i po evra

Jugmedia 29.09.2016
NIŠ – Prodajom tri gradska lokala u najužem centru grada budžet grada Niša biće uvećan za milion i po evra, potvrdio je na poslednjoj sednici gradskog Veća zamenik gradonačelnika Miloš Bandjur. Po njegovim rečima lokali ukupne površine 160… »

SDS počela sa kritikama na račun vladajuće koalicije

Jugmedia 29.09.2016
VLASOTINCE – Predstavnici Gradskog odbora Socijaldemokratske stranke, jedine opozicine partije u lokalnom parlamentu, ocenili su danas da vladajuća koalicija sa Srpskom naprednom strankom na čelu, nije pokazala nikakve rezultate za pet meseci vršenja… »

Ovo su znameniti Leskovčani koji su u trenutku najveće slave cenili i promovisali svoj grad

Jugmedia 29.09.2016
LESKOVAC – Predlog da se portreti najznamenitijih Leskovčana iscrtaju na Gradskoj autobuskoj stanici izazvao je danas oprečne reakcije, a mi vam u nastavku teksta predstavljamo nekoliko naših sugrađana za koje smatramo da su, ne samo napravili… »

Mališani u centru grada dobili novo igralište

Jugmedia 29.09.2016
LESKOVAC – U naselju Toma Kostić u centru grada, iza Garetove palate, napravljeno je igralište za decu sa bezbednom gumenom podlogom i savremenim mobilijarom, a uklopljeno u ambijent između blokova stambenih zgrada. Ovo je donacija nemačke kompanije… »