Izvor: Jug press arhiva vesti 29.09.2016

Grad otvara račun za pomoć deci oboleloj od karcinoma

Jug press 29.09.2016
VRANJE Na osnovu odluke Gradskog veća Vranja otvoren je namenski račun za prikupljanje novčanih sredstava za pomoć deci i omladini oboleloj od maligniteta i teških bolesti. Članica Gradskog veća Zorica Jović, pozvala je ljude dobre volje da… »

Policija o marihuani u Svircu

Jug press 29.09.2016
LESKOVAC-MEDVEDJA Nastavljajući aktivnosti na suzbijanju trgovine narkoticima, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova su, po ovlašćenju nadležnog javnog tužioca, odredili zadržavanje S.F (1974), B.F. (1993) i S.F. (1968) iz okoline Medveđe… »

Vranjski maratonci postižu rezultate

Jug press 29.09.2016
VRANJE Maratonci iz Vranja postigli su zapažen uspeh na trci koja je bila organizovana u Boru. Na 20. jubilarnom Crnovrškom polumaratonu učestvovala su trojica maratonaca iz Vranja i to Ivan Stanković, Ninoslav Kostić i Dejan Katančević. Stanković… »

U Leskovcu jutra malo iznad nule, “najuspešnije preduzeće” još uvek ne greje

Jug press 29.09.2016
LESKOVAC U Leskovcu su u 7 sati jutros izmerena dva stepena iznad nule. Isto kao na Kopaoniku a samo stepen manje je izmereno u tradicionalno najhladnijoj Sjenici. U Kuršumliji su zabeležena 4 srepena Celzijusova a u Vranju 5. Na jugu je… »

Arsić: Kuda ide Medvedja?

Jug press 29.09.2016
LESKOVAC Kompanija „Falke“ donirala je gradu Leskovcu opremu za dečje igralište kod Garetove palate u visini od 26.500 evra. Direkcija za urbanizam uredila je staze, plato i postavila osvetljenje, dok je JKP „Grdelica“ postavila klupe i kante za… »

Austrijanci zainteresovani za ulaganje u Vranje

Jug press 29.09.2016
VRANJE Predstavnici ambasade Austrije u Srbiji i jedne kompanije iz ove zemlje koja ima višedecenijsku tradiciju poslovanja posetili su Vranje i razgovarali sa gradonačelnikom Slobodanom Milenkovićem. Visoki gosti su došli zajedno sa savetnicima… »

Vranje : Stanje javne bezbednosti stabilno

Jug press 29.09.2016
VRANJE Na području Policijske uprave u Vranju za osam meseci 2016. godine očuvano je stabilno stanje javne bezbednosti, kao i lična i imovinska sigurnost građana, rekao je Igor Živković načelnik PU danas na press konferenciji. Prezentujući rad PU… »

Potpisan Memorandum o geotermalnim istraživanjima

Jug press 29.09.2016
VRANJE, VRANJSKA BANJA Predstavnici kineske kompanije ,,Betek Resirsis” i JP ,,Uprava Banje” potpisali su Memorandum o razumevanju, na osnovu koga će uslediti testiranje postojećih bušotina i ispitivanje geotermalnih potencijala u Vranjskoj Banji… »

Kompanija “Falke” donirala dečje igralište

Jug press 29.09.2016
LESKOVAC Zahvaljujuči donaciji kompanije „Falke“ od 26.500 evra kod Garetove palate je otvoreno novo dečje igralište. Oprema za ovo igralište sadrži gumene ploče ukupne površine oko 330 metara kvadratnih i opremu proizvođača „Kreativni… »

Delegacija EU obišla radove na izgradnji pregrada sliva Puste reke

Jug press 29.09.2016
BOJNIK Šef II sektora operacija Delegacije Evropske unije Štefen Hudolin je danas, zajedno sa menadžerom Evropskog PROGRES-a Gremom Tindalom i predsednikom opštine Bojnik Nebojšom Nenadovićem, obišao radove kod sela Magaš, na izgradnji… »