Izvor: Kurir/Beograd arhiva vesti 29.09.2016

Više javno tužilaštvo: Zainteresovani obavešteni o imenu tužioca u slučaju Savamala

Kurir 29.09.2016
Više javno tužilaštvo u Beogradu saopštilo je danas da je pre dva dana obavestilo podnosioca zahteva, kao i Poverenika Rodoljuba Šabića po čijem je nalogu postupilo, o broju predmeta i imenu postupajućeg zamenika tužioca u slučaju rušenja… »

Siniša Mali: Obilićev venac uskoro će postati pešačka zona

Kurir 29.09.2016
BEOGRAD - Gradonačelnik Beograda Siniša Mali obišao je danas radove na rekonstrukciji Obilićevog venca. Projekat je vredan 216 miliona dinara, a rok za završetak radova je četiri i po meseca. U obilasku buduće pešačke zone bili su i glavni… »

6.000 Ljudi prošetalo beogradom: Održan šesti po redu protest inicijative "Ne da(vi)mo Beograd"

Kurir 29.09.2016
BEOGRAD - Inicijativa ne(da)vimo Beograd organizovala je šesti po redu protest ispred Skupštine grada Beograda zbog rušenja u Savamali. Povorka od oko 6.000 damonstranata je potom prošetala ulicama prestonice. Protest na platou ispred Skupštine grada… »

Mirna noć u Beogradu: Bez saobraćajki, tegobe mučile hronične bolesnike

Kurir 29.09.2016
Noć u Beogradu protekla je relativno mirno, a Hitna pomoć imala je 88 intervencija od čega 14 na javnom mestu. Za pomoć su se najviše javljali hronični bolesnici, među kojima su preovlađivali srčarni bolesnici sa bolom u grudima i astmatičari sa… »

Ispunjena želja žitelja julinog brda: Otvoreno rekonstruisano igralište u Ulici Marine Veličković

Kurir 29.09.2016
BEOGRAD - Gradski menadžer Goran Vesić, predsednik opštine Čukarica Srđan Kolarić i generalni direktor JKP „Zelenilo – Beograd” Slobodan Stanojević otvorili su danas rekonstruisano dečje igralište na Julinom brdu u Ulici Marine… »

Aerodrom Batajnica u subotu otvara kapije za građane: Letački dan uz MiG -29 i Supergaleb

Kurir 29.09.2016
BATAJNICA - U subotu, 1. oktobra, na vojnom aerodromu Batajnica biće održana manifestacija Otvoreni dan u organizaciji 204. vazduhoplovne brigade, a posetioci će imati priliku da ogledaju izložbu vazduhoplova, tehnike i naoružanja, kao i letački… »

Radovi u Ulici Milorada Draškovića: Linije 42, 56 i 59 menjaju režim rada

Kurir 29.09.2016
BEOGRAD - JKP „Beograd-put” produžiće radove na popravci i asfaltiranju kolovoza, pri čemu će doći do posebne organizacije saobraćaja u Ulici Milorada Draškovića, na delu od okretnice „Petlovo brdo” do Rasinske ulice u Rakovici. Radovi će… »