Izvor: Kurir/Politika arhiva vesti 29.09.2016

Isa Mustafa: Priština će dobiti svoj međunarodni pozivni broj

Kurir 29.09.2016
PRIŠTINA - Isa Mustafa je rekao danas poslanicima u parlamentu da će Međunarodna unija za telekomunikacije (ITU), a ne Beograd, dati Prištini međunarodni pozivni broj, javljaju prištinski mediji. "ITU ne priznaje Kosovo, ali smo mi našli rešenje… »

Kreće u kampanju: Emir Kusturica kandidat za predsednika Srbije

Kurir 29.09.2016
Emir Kusturica, poznat i po političkim stavovima, spreman da se isproba u vrlo konkretnom javnom angažmanu, ali će prvo razgovarati s premijerom Vučićem. Proslavljeni reditelj Emir Kusturica namerava da uđe u trku za predsednika Srbije, saznaje… »

Bez detalja za javnost: Četvrti dan pregovora o telekomunikacijama u Briselu

Kurir 29.09.2016
BEOGRAD - Predstavnici delegacija Beograda i Prištine koji u Briselu od ponedeljka razgovaraju o primeni sporazuma o telekomunikacijama ni danas javnost nisu obavestili o detaljima i rezultatima pregovora. Kako se pretpostavlja, a to je juče rečeno… »

Milenko Jovanov: Jovanović je starleta, neka uživa u bljuvotinama i valja se u blatu

Kurir 29.09.2016
NOVI SAD - Potpredsednik SNS Milenko Jovanov saopštio je večeras da se potpredsednik LSV Aleksandar Jovanović, "kao starleta, iznoššenjem ličnih uvreda, gura u medije". "Pošto nije u stanju da kaže išta smisleno, a još manje da se pohvali bilo… »

Političari u panici: Najbliži saradnik naručio ubistvo Zorana Đinđića?!

Kurir 29.09.2016
Mila Đinđić i Gordana Filipović, majka i sestra pokojnog premijera, još 2011. podnele krivičnu prijavu protiv Nebojše Čovića i Velimira Ilića. Posle izjave Miloša Simovića, pripadnika „zemunskog klana“ koji je osuđen u predmetu za ubistvo… »