Izvor: Kurir/Regioni arhiva vesti 29.09.2016

Radikalizacija: Petina mladih muslimana u Sandžaku opravdava nasilje u odbrani vere

Kurir 29.09.2016
BEOGRAD - Petina mladih muslimana u Sandžaku nema ništa protiv verskog nasilja, dok svaka deseta mlada osoba pokazuje da joj ne smeta čak ni ekstremizam ukoliko se time brani vera, rezultati su istraživanje Helsinškog odbora za ljudska prava… »

U blizini niškog aerodroma pronađena Ručna bomba: Radnici je iskopali dok su gradili parking

Kurir 29.09.2016
NIŠ - Ručna bomba zaostala iz Drugog svetskog rata pronađena je danas prilikom izvodjenja zemljanih radova radi izgradnje parkinga u neposrednoj blizini niškog aerodroma „Konstantin Veliki“. Bomba je pronadjena na dubini od 30 centimetara, a kako… »

Jagodinci, bez brige: Voda ponovo ispravna za piće

Kurir 29.09.2016
Snabdevanje vodom u Jagodini se stabilizuje, a voda iz Gradskog vodovoda je hemijski i bakteriološki ispravna, saopštili su danas iz javnog komunalnog preduzeća "Standard". Nakon jučerašnjih problema sa zamućenom vodom, iz Vodovoda je saopšteno da… »

Incident u elitnom kragujevačkom hotelu: Nasrnuo na recepcionara, on ga ubo sečivom za papir!

Kurir 29.09.2016
KRAGUJEVAC - U elitnom hotelu „Zelengora“, u najužem centru Kragujevca, dogodio se incident kada je recepcioner hotela potencijalnog gosta ubo u nogu sečivom za sečenje papira i naneo mu lakšu telesnu povredu! Nesvakidašnji događaj zbio se u… »

Vandalizam u Subotici: Po drugi put oštećen spomenik Svetom trojstvu

Kurir 29.09.2016
SUBOTICA - Spomenik Svetom trojstvu u Subotici oštećen je i sa njega je ukraden pozlaćeni krst, a jednoj od skulptura anđela polomljena je ruka, javili su večeras lokalni mediji. To je drugi put u poslednje dve sedmice da je spomenik na meti… »