Izvor: Lepota i zdravlje/Zabava arhiva vesti 29.09.2016

Besplatna prezentacija originalne i lekovite EMOTIONAL GATES terapije

Lepota i zdravlje 29.09.2016
Besplatna prezentacija nove alternativne terapije i sistema isceljenja Emotional Gates Therapy™ koja poboljšava zdravlje i blagostanje u svim dimenzijama osobe, i to konektovanjem ljudi sa sa “istinskim sobom”, osnivača i predavača Lionela Gunja… »

Devica se suočava sa istinom, a Rakovi imaju ozbiljne propuste u ljubavi

Lepota i zdravlje 29.09.2016
Sunačni četvrtak je pred vama, a da li su vam i zvezde naklonjene, proverite u našem horoskopu… Guliver/Getty Images OVAN Ukoliko neko ima primedbu na vaš način rada ili ponašanje, prihvatite dobronamernu kritiku. Zatražite praktičan savet od… »

Svako veče pred spavanje popijem čašu vina i ispostavilo se da radim pravu stvar!

Lepota i zdravlje 29.09.2016
Tražite način da se oslobodite nekoliko kilograma viška, a da to bude “bezbolno” i bez posebne korekcije ishrane? Stručnjaci imaju odgovor na to! Rešenje može da bude vino, vino u “gluvo” doba noći! Guliver/Getty Images Otkada sam ušla u… »

40 smokava za 40 dana… Prirodni lek koji će vam preporoditi organizam!

Lepota i zdravlje 29.09.2016
Smokve su izuzetno korisne, kako sveže, tako i suve, a konzumiranje svežeg, tek ubranog ploda je luksuz koji nije svakome dostupan. Guliver/Getty Images Ali, postoji odličan recept sa suvim smokvama koji će bukvalno preporoditi vaše telo! Sastojci… »

Tokom menstruacije je najbolje izbegavati ovaj položaj pri spavanju

Lepota i zdravlje 29.09.2016
Menstrualni bolovi i osećaj nelagode obično se pojačavaju tokom noći kada se telo umiri. Žene mogu da olakšaju sebi spavajući u određenom položaju, a koji je najbolji položaj za spavanje kada imate menstruaciju saznajte u nastavku teksta… »

Moja kravica paketići za đake prvake: Donacija Imleka povodom Svetskog školskog dana mleka

Lepota i zdravlje 29.09.2016
Povodom Svetskog školskog dana mleka, kompanija Imlek, uz podršku Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, obradovala je mlečnim paketićima više od 3500 đaka iz gradova širom Srbije, među kojima su Beograd, Subotica, Zrenjanin, Užice… »

Najezda crvenih usana: Ne nosim karmin i ponosna sam na to!

Lepota i zdravlje 29.09.2016
Crveni ruž postao je “must have” i sastavni deo spoljašnjeg izgleda svake devojke. Koliko puta vam se u proteklih nekoliko dana desilo da vam se na ulici nasmeju “crvene usne”, koje je nemoguće ne primetiti? Guliver/Getty Images Nemam ništa… »

Čudno je, ali postoji tačno vreme kada bi trebalo da peremo zube i brijemo noge!

Lepota i zdravlje 29.09.2016
Poznato nam je da je pranje zuba preporučljivo ujutru i uveče i da je pre spavanja poželjno skinuti šminku, ali jeste li znali da postoji određena satnica za šišanje kose i brijanje nogu? Guliver/Getty Images 7:00 – pranje zuba Iako mnogi… »

U toku upis u Školu za novinare! Lidija Ćulibrk: Pravi odnos prema informacijama i pismenost su stvar opšteg obrazovanja

Lepota i zdravlje 29.09.2016
Jesenji semestar Škole za novinare i urednike u Color Press Grupi počinje u subotu 1. oktobra. Ovog semestra biće upisana 21. generacija Škole. Lidija Ćulibrk Color Press Grupa kao najveći izdavač magazina u regionu sa 64 izdanja i 11 internet… »

Ne volim beli luk, ali otkad sam njime izlečila lice – ne ispuštam ga iz ruku!

Lepota i zdravlje 29.09.2016
Nikada mi nije palo na pamet da na lice nanosim beli luk, a verujem da nije ni većini devojaka. Međutim, zbog problema koje sam imala sa lice, rešila sam da idem na “sve ili ništa”. Guliver/Getty Images Devojke koje kubure sa dosadnim tačkicama i… »