Izvor: Mondo/Hronika arhiva vesti 29.09.2016

Srpska policija uhapsila Tačija zbog terorizma

Mondo 29.09.2016
Srpska pogranična policija uhapsila je jutros direkora kosovske policije za region Kosovske Mitrovice Nehata Tačija, navodi "Gazeta ekspres" a prenosi portal Njuznau. Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije… »

Hapšenje u Kolubari: Dizel točili u džep (video)

Mondo 29.09.2016
Pripadnici MUP-a, u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal, izvršili su danas pretrese na osam lokacija na teritoriji Beograda i Aranđelovca i uhapsili devet osoba. Ukradeno 104.670 litara evrodizela. Foto: MUP Srbije Osumnjiičeni su… »

Silovana devojka u Pazaru, petorica osumnjičenih!

Mondo 29.09.2016
Novopazarska policija uhapsila je danas pet osoba iz Novog Pazara, osumnjičenih da su silovali devojku sa smetnjama u razvoju. Foto: Guliver/Getty Images Policijska uprava je saopštila da je za H.M. (45), E.M. (43), A.I. (20), N.B. (28) i E.D. (29), po… »

Krenulo suđenje za pobunu JSO

Mondo 29.09.2016
Pred Specijalnim sudu u Beogradu danas je, zbog promene predsednika sudskog veća, ispočetka krenulo suđenje osmorici pripadnika rasformirane Jedinice za specijalne operacije (JSO) optuženih za oružanu oružanu pobunu 2001. godine. Foto: Screenshot Na… »

Izboden na koncertu u čast Tome Zdravkovića!

Mondo 29.09.2016
Radnika obezbeđenja Kombank arene nožem ranio nepoznati mladić. U toku velikog koncerta sećanja na Tomu Zdravkovića u Kombank areni, pripadnik obezbeđenja zadobio je posekotine kada je pokušao da rastavi mladiće koji su se potukli. Njega je napao… »

Drama na aerodromu: Migranti pobegli iz pritvora

Mondo 29.09.2016
Iz pritvora na beogradskom Aerodromu "Nikola Tesla" noćas je pobeglo petoro migranata. Foto: Mondo/ Stefan Stojanović Četiri putnika kojima noćas na beogradskom Aerodromu "Nikola Tesla" nije dozvoljen ulazak u Srbiju provalila su deo fasade… »

Veliki brat stanuje u Nišu

Mondo 29.09.2016
Načelnik Policijske uprave u Nišu, Ninoslav Mitić, izjavio je danas da bi Niš uskoro trebalo da postane prvi grad u Srbiji i čitavom regionu, koji će stopostotno biti pokriven kamerama. Foto: Beta/Saša Đorđević Ne zna se šta će toliko… »