Izvor: Mondo/Nauka & Tehnologija arhiva vesti 29.09.2016

Požurite i zamenite svoj defektni Note 7

Mondo 29.09.2016
U Evropi zamenjeno skoro 60 odsto Samsung Galaxy Note7 telefona. Samsung je potvrdio da je 57 odsto postojećih Galaxy Note7 uređaja zamenjeno u Evropi od kako je počeo program zamene. Od 19. septembra, 90 posto korisnika Galaxy Note7 koji su zamenili… »

Evo koliko sati Srbi dnevno koriste smartfon

Mondo 29.09.2016
Pretpostavljamo da se i vi ne odvajate od svog pametnog telefona. Istraživanje kompanije MasterCard "Uticaj inovacija" sprovedeno u deset zemalja Centralne i Istočne Evrope, pokazuje da je za 91 odsto ispitanika u Srbiji pametni telefon najčešće… »

Pokrenut program "mts startap ubrzanje"

Mondo 29.09.2016
mts i organizacija SEE ICT zajednički za ubrzanje domaćeg preduzetništva u IKT. Telekom Srbija podržaće tehnološko preduzetništvo pokretanjem programa „mts startap ubrzanje“ koji predviđa mentorsku podršku i novčanu nagradu od 20 hiljada… »

Pokrenuta istraga protiv popularne video igre

Mondo 29.09.2016
Ukoliko ste među igračima No Man’s Sky koji smatraju da je igra pogrešno ili čak lažno reklamirana, niste jedini. Britanska komisija za standarde u reklamama, ASA, je počela da istražuje reklamni materijal igre nakon prijave od strane korisnika… »

Zadržite svoj broj i postanite mts korisnik

Mondo 29.09.2016
Želite da budete deo mts porodice i uživate u svim pogodnostima koje vam mts mreža omogućava? Samo izaberite jedan od mts tarifnih paketa i istovremeno zadržite broj mobilnog telefona na koji ste navikli i koji znaju svi vaši prijatelji. Uz mts… »

Igra koju ćete morati da odigrate dva puta

Mondo 29.09.2016
Studio Arkane je objavio zanimljivu informaciju o njihovoj novoj igri – jedan prolaz neće biti dovoljan da biste saznali sve. Foto: Promo/Bethesda Dishonored 2 U Dishonored 2 postoje dva igriva lika, Korvo i Emili, koji se drastično razlikuju po… »

Korisni Windows 10 alati i saveti (video)

Mondo 29.09.2016
Iskoristite neke od novina koje vaš operativni sistem već ima. Windows 10 je ovog leta postao bolji, baš na vreme za novu školsku godinu i povratak na fakultet. Ako želite da koristite računar samo za pisanje tekstova i hvatanje beležaka ili… »

Igra koja je za manje od jednog dana postala hit!

Mondo 29.09.2016
Ova igra je trenutno najpopularnija na Steam-u. ”Još jedna survival igra” je nešto što nam je prvo prošlo kroz glavu kada smo videli najavu za Osiris: New Dawn. Uostalom, nije prvi put da vidimo da je nova survival igra izašla na Steamu kao Early… »

WhatsApp postao bezobrazan

Mondo 29.09.2016
Aplikacija u poslednje vreme ne silazi sa naslovnih strana. WhatsApp promene koje obuhvataju nova pravila privatnosti ponovo su u prvom planu. Sud u Indiji naredio je WhatsApp kompaniji da ukloni podatke korisnika koje je aplikaicja sakupila zahvaljujući… »

Zarya je stigla u Heroes of The Storm

Mondo 29.09.2016
Još jedan od članova Overwatch tima se pridružio postavi Blizzardovog timskog tabanja. Foto: YouTube/Printscreen Overwatch - Zarya Aleksandra Zarjanova, poznatija kao Zarya, je u Overwatchu jedan od najkorisnijih tank heroja i upravo je stiga u Heroes… »