Izvor: Novi magazin/Zabava arhiva vesti 29.09.2016

Naučnici: Analizom krvi moguće otkriti rak

Novi magazin 29.09.2016
Grupa naučnika sa Australijskog državnog univerziteta radi sa kolegama iz Francuske na tome da rak dojke bude mnogo lakše otkriti. Oni veruju da je dovoljna analiza krvi da bi ova opasna bolest bila dijagnostifikovana. Istraživači kažu da su uspeli… »

6 načina da vam hakuju Fejsbuk

Novi magazin 29.09.2016
Hiljade Fejsbuk naloga se hakuje svakodnevno. Predstvaljamo šest načina na koje hakeri mogu da uđu na vaš nalog i naprave haos. 1. Fejsbuk "pecanje" (phishing) Ovaj metod se najčešće koristi za hakovanje Fejsbuk naloga. Postoji nekoliko strategija… »

Mlada iz Libana godinu dana šila venčanicu iz snova

Novi magazin 29.09.2016
Dana Voli Zajat iz Libana pokušala je da pronađe savršenu venčanicu za svoje venčanje, a kada je shvatila da u salonima ne može da nađe ono što joj se sviđa i dobro joj stoji odlučila je da sama dizajnira haljinu. Venčanicu iz snova je kreirala… »

Obećavajuće 3 dijete: Za koju ćete se vi odlučiti?

Novi magazin 29.09.2016
Umor, bezvoljnost, pospanost, nedostatak energije – česti su pratioci jeseni, jer zbog nižih temperatura i kraćeg dana, više vremena provodimo u zatvorenom prostoru, a sa lagane letnje ishrane prelazimo na kaloričniju. Budući da stiže zima, kada… »

Muškarci koji imaju psa privlačniji su ženama

Novi magazin 29.09.2016
Pažnja, pažnja za sve muškarce koji su trenutno "single". Novo istraživanje kaže da su muškarci koji imaju psa privlačniji ženama. Vaš krzneni prijatelj vam i te kako može pomoći da pronađete ženu svog života, ako je verovati najnovijem… »

Čudno, ali postoji tačno vreme kada bi trebalo prati zube i brijati noge!

Novi magazin 29.09.2016
Poznato nam je da je pranje zuba preporučljivo ujutru i uveče i da je pre spavanja poželjno skinuti šminku, ali jeste li znali da postoji određena satnica za šišanje kose i brijanje nogu? 7:00 – pranje zuba Iako mnogi praktikuju da zube peru… »

Najusamljeniji pas na svetu, danas je filmska zvezda (VIDEO)

Novi magazin 29.09.2016
Najusamljeniji pas na svetu – nadimak je koji je Freja dobila nakon što je u prihvatilištu provela punih šest godina. Niko je nikada nije želeo, prolazili su pored nje i uvek birali drugog psa. Freja je dospela u “Freshfields Animal Rescue”… »

Ubijen jedan od odbeglih lavova iz zoološkog vrta u Lajpcigu

Novi magazin 29.09.2016
Jedan od dva lava koji su danas pobegli iz zoološkog vrta u Lajpcigu, na istoku Nemačke je ubijen, a aktivisti za zaštitu životinja pozivaju na istragu protiv odgovornih. Lavovi Majo i Motshegetsi, dva mlada mužjaka, pobegli su iz svojih kaveza tokom… »

Kampanja protiv introvertnosti u londonskom Tjubu

Novi magazin 29.09.2016
Stanovnici Londona koji se voze često prenatrpanom podzemnom železnicom nisu poznati po svojoj komunikativnosti, ali su aktivisti pokrenuli kampanju da to promene. Neidentifikovana grupa delila je putnicima "čet bedževe" u londonskom "Tjubu". Akcija… »

Šta boja odeće otkriva o vama

Novi magazin 29.09.2016
Boja odeće koju nosimo uveliko utiče na raspoloženje, ali ima i prilično snažan uticaj na to kako utičemo na osobe oko sebe i može podići samopouzdanje. Pitate se šta boja majice ili haljine koju upravo nosite otkriva o vama? Plava - pouzdani… »