Izvor: OK radio arhiva vesti 29.09.2016

U Vranju od srca umire 60 odsto ljudi! (foto)

OK radio 29.09.2016
Povodom obeležavanja Svetskog dana srca, Zavod za javno zdravlje zdravlje Vranje, Centar za prevenciju Doma zdravlja, Crveni krst i Medicinska škola „Dr Isabel Emsli Haton” u četvrtak tačno u podne su u pešačkoj zoni organizovali zajedničku… »

Ceo Niš uskoro pokriven kamerama

OK radio 29.09.2016
Načelnik Policijske uprave u Nišu Ninoslav Mitić najavio je da Niš uskoro trebalo da postane prvi grad u Srbiji i regionu koji će stopostotno biti pokriven kamerama, što očekuje da će znatno uticati na smanjenje broja krivičnih dela. "Deo tih… »

Vranje otvara namenski račun za teško obolelu decu

OK radio 29.09.2016
Gradsko veće grada Vranja donelo je na svojoj 16. sednici odluku o otvaranju namenskog računa za prikupljanje sredstava za lečenje dece od najtežih bolesti, saopštila je portparol veća Zorica Jović. Na ovaj račun svoje donacije će moći da uplate… »

Niš: Tužba zbog skandaloznog selfija

OK radio 29.09.2016
Korisnica prihvatilišta Gerontološkog centra u Nišu S.Đ. podnela je privatnu krivičnu tužbu za uvredu protiv psihologa Jelene Stefanović jer je na svom “Fejsbuk” profilu objavila njihovu zajedničku fotografiju uz komentar “U međuvremenu, u… »

U petak Otvoreni dan Vojske Srbije

OK radio 29.09.2016
Vojska Srbije pozvala je građane na još jedan Otvoreni dan, koji je organizovan u kasarni „1. pešadijski puk knjaza Miloša Velikog“ u Vranju. Po ugledu na prethodne slične akcije, druženje vojnika i građana počinje u petak u 12 časova. Zbog… »

Maratonci na pobedničkom postolju

OK radio 29.09.2016
Na dvadesetom Crnovrškom polumaratonu, održanom u Boru, učestvovala su trojica maratonaca iz Vranja i to Ivan Stanković, Ninoslav Kostić i Dejan Katančević. U plasmanu po starosnoj kategoriji od 40 do 44 godina, Ivan Stanković je bio prvi, a… »

Prezentacija lutrije za američku vizu

OK radio 29.09.2016
Konzulat američke ambasade u Beogradu održaće u četvrtak, 29. septembra u Vranju prezentaciju o lutrijskom viza programu za useljenje u SAD DV-2018. Prezentacija će se održati u Američkom kutku sa početkom u 16 časova. Na prezentaciji će biti… »

Šesti protest zbog rušenja u Savamali

OK radio 29.09.2016
Beograd -- Na protestu ispred Skupštine grada, predstavnici Inicijative "Ne da(vi)mo Beograd" ponovo su zatražili ostavke onih koji stoje iza rušenja objekata u Savamali. "Po 6. put smo se okupili ovde da pitamo ko stoji iza famoznih fantomki? Sve nas… »

Keri: Na ivici da odložimo pregovore sa Rusijom

OK radio 29.09.2016
Njujork -- SAD su na ivici da suspenduju pregovore sa Rusijom o pokušaju sprovođenja sporazuma o primirju u Siriji, navodi državni sekretar SAD Džon Keri. "Mi smo na ivici prekida razgovora jer je u kontekstu bombardovanja koje se trenutno dešava… »

MUP uhapsio direktora kosovske policije - razlog terorizam

OK radio 29.09.2016
Srpska policija uhapsila je direkora kosovske policije za region Kosovske Mitrovice Nehata Tačija, potvrđeno je u MUP-u Srbije. Tači je uhapšen u sredu oko 20 časova na administrativnom prelazu Končulj, na osnovu poternice iz 2010. godine zbog… »