Izvor: Press/Zabava arhiva vesti 29.09.2016

Rimski novčići s likom Konstantina pronađeni u Japanu

Press 29.09.2016
Prvo otkriće drevnih rimskih artefakata u Japanu je zbunilo arheologe koji traže odgovore na pitanje kako su novčići završili na ostrvu Okinava. foto: blic.rs Gradski odbor za obrazovanje grada Uruma je obelodanio da su ispod ruševina zamka Katsuren… »

Napadnuta Kim Kardašijan

Press 29.09.2016
Pre nekoliko dana bivši ukrajinski novinar Vitalij Sedijuk napao je manekenku Điđi Hadid. Posle toga, njegova meta je bila ni manje ni više nego starleta nad starletama Kim Kardašijan. foto: blic.rs Dok je Kim izlazila iz automobila, okružena… »

FBI objavio tajne dokumente od Tesli: "Zrak smrti" nije mit

Press 29.09.2016
Američki Federalni istražni biro (FBI) objavio je dokumenta o Nikoli Tesli 73 godine nakon što je američka vlada zaplenila puna dva kamiona njegovih stvari. foto: b92.net Poverljivi dokumenti objavljeni su na osnovu Zakona o slobodi informacija i… »

Ovi proizvodi su ubedljivo najgori za naše zdravlje, a koristimo ih svaki dan

Press 29.09.2016
Konstantno mislimo da nam koriste, da nas ulepšavaju, a oni nas polagano truju. Foto:B92.net Naša tela konstantno apsorbuju iz našeg okruženja i komuniciraju sa njim; ona nisu odvojena od okoline. Najveći organ tela, koža, je porozna, upijajuća… »

Bred se tajno sastao sa Dženifer dva meseca pre razvoda

Press 29.09.2016
Kako pišu američki tabloidi, Bred Pit i njegova bivša supruga, Dženifer Aniston, sastali su se tajno i daleko od očiju javnosti samo nekoliko nedelja pre nego što će Anđelina Žoli podneti papire za razvod. foto: blic.rs Da zlo bude veće po… »

(Video) On je proveo godinu dana bez interneta: Da li ste i vi spremni za "oflajn" svet?

Press 29.09.2016
Novinar Pol Miler smatrao je da ga internet uništava i sa 26 godina imao je osećaj da je "pregoreo". Želeo je samo da pobegne od mejlova, društvenih mreža i poruka koje su mu okupirale svaki dan. Prošle godine, 1. marta, prestao je da koristi… »

Najukusniji deserti u 22 zemlje sveta

Press 29.09.2016
Kaže se da obrok nije obrok ako se ne završi desertom. Iako to važi za sve krajeve sveta, deserti se razlikuju od zemlje do zemlje. foto: b92.net Neki se sastoje pretežno od voća, drugi od testa, dok pojedini sadrže slatku pavlaku i čokoladu… »

"Čarobno" voće i povrće: Sedam najzdravijih plodova jeseni

Press 29.09.2016
Dolaskom hladnijih dana vaš imunitet može opasti, pa je veoma važno da ga ojačate. Najbolji način za to je da obogatite ishranu zdravim namirnicama. Jesen nam nudi mnogo zdravih i ukusnih plodova, a za vas smo izdvojili one koje bi trebalo obavezno… »

Koliko puta dnevno treba imati seks, ako želite da smršate? Šta mislite?

Press 29.09.2016
Često možemo da čujemo da ćemo se uz redovan i čest seks lako otarasiti viška kilograma... Ipak, u stvarnosti, ako želite da se na taj način "stešete", praktično ne biste imali vremena ništa drugo da radite, osim da uživate u ljubavnim… »

Idealno vreme za seks - subota u 19.37 časova!

Press 29.09.2016
Najnovije britansko istraživanje pokazalo je da većina parova vodi ljubav subotom oko pola osam uveče, tačnije u 19 časova i 37 minuta. Foto:zenskikutak.rs Prema rezultatima ankete, koju je sproveo sajt Lovehoney.com, 44 odsto ispitanika izabralo je… »