Izvor: Srbija danas/Društvo arhiva vesti 29.09.2016

Mesto za one koji vole da odmaraju goli: Ovo je grad u kom se otvara nudistički park!

Srbija danas 29.09.2016
U ovom gradu uskoro će biti zvanično dozvoljeno uživanje bez odeće u javnosti. Nudisti u Parizu će uskoro moći da se oslobode svoje odeće bez straha od hapšenja. Na radost onih koji uživaju da budu golišavi, svi članovi Gradskog veća odobrili… »

Skoro 300.000 građana Srbije bori se sa ovom bolešću, ovo morate da znate kako biste im pomogli

Srbija danas 29.09.2016
Uzimanje lekova u vidu terapije i nije tako loše! U Srbiji od depresije boluje oko 300.000 ljudi, a lekari upozoravaju da bi ona do 2020. godine mogla biti druga najčešća bolest u našoj zemlji, posle kardiovaskularnih oboljenja. Većina depresivnih… »

Danas je ispred Skupštine grada održan protest "Ne davimo Beograd"

Srbija danas 29.09.2016
Građanski protest 'Ne davimo Beograd' održan je danas u Beogradu. Na protestu je bilo oko 1.900 ljudi, što je mnogo manje nego prošlog puta. Ovaj protest održava se ispred gradske skupštine u Beogradu, a na protestu učestvuju i aktivisti LGBT… »

Suze kao lek za dušu: Koliko je plakanje zaista zdravo?

Srbija danas 29.09.2016
Teorija da plač može da deluje pozitivno na ljudsko telo je u mnogim zemljama opšteprihvaćena. Savet "Isplači se, biće ti lakše" smo čuli mnogo puta, ali malo nas se zapitalo postoji li medicinsko objašnjenje koje bi potkrepilo ovu tvrdnju. Nakon… »

Nakon rođenja su joj oduzeli bebu - evo kako je reagovala kad ju je ponovo ugledala! (video)

Srbija danas 29.09.2016
Kad mala panda plače... Ova slatka scena se dogodila u zoološkom vrtu Taipei, Kina. Panda je rodila mališana, ali zbog nekih zdravstvenih problema koje je beba imala, morali su da joj jeoduzmu. Doktori su morali brzo da reaguju kako bi spasili život… »

Bube krvopije haraju srbijom: Ukoliko vas neka od njih slučajno ujede, doživećete agoniju

Srbija danas 29.09.2016
Ova buba se pritaji na telu domaćina i svojom rilicom koja se nalazi na grudima probija kožu i sisa krv kada to žrtva primeti i naglo pokuša da je odlepi od tela nastaje jak bol. Ovih dana zabeležena je u Južnom Banatu najezda neprijatnih štitastih… »

Duraković potpuno odlepio: Srebrenica je na nišanu Milorada Dodika, moramo stati u njenu odbranu!

Srbija danas 29.09.2016
Aktuelni načelnik Srebrenice Ćamil Duraković, jedine opštine u RS koja na poziciji prvog čoveka ima Bošnjaka, u strahu da bi mogao da izgubi na predstojećim lokalnim izborima, pozvao je danas svoje sunarodnike da u što većem broju izađu u… »

Od začeća do porođaja: Pogledajte kako beba pomera mamine organe u stomaku! (video)

Srbija danas 29.09.2016
Neverovatan snimak. Telo žene prolazi kroz velike promene u trudnoći. Jedan interesantan video prikazuje kako se njeni organi postepeno pomeraju da bi beba imala dovoljno mesta. Materica se povećava, pritiska mamine organe, dok se zglobovi i mišići… »

Mršavljenje je zabavno! Za samo sat vremena ovih vežbi sagorećete 900 kalorija! (video)

Srbija danas 29.09.2016
Zbog zabavnog ritma nećete ni primetiti naporan tempo... Bivše indijske bubnjarke i atletičarke, Kristen Potenca i Kristina Pirenbum, osmislile su novi način vežbanja koji spaja salsu, flamenko ili tango sa sviranjem bubnjeva. Zbog zabavnog ritma… »

Slučaj koji je uzdrmao Srbiju: Dečaka će usvojiti Šveđani, hraniteljka obmanula javnost?!

Srbija danas 29.09.2016
Ljiljana Radulović dala je netačne informacije o postupku usvajanja petogodišnjeg dečaka i svojoj ulozi u njemu, ne vodeći računa o posledicama, poručuju nadležni. Priča o Ljiljani Radulović (60), hraniteljki, i petogodišnjem dečaku iz… »