Izvor: Srbija danas/Regioni arhiva vesti 29.09.2016

Orban: Evropa bi "pala" da Mađarska nije zaštitila granicu od migranata!

Srbija danas 29.09.2016
Mađarski premijer Viktor Orban izjavio je danas, tri dana uoči referenduma o kvotama EU za migrante u toj zemlji, da bi Evropa već "pala" dosad da Mađarska nije ispunila svoje obaveze po pitanju ilegalne migracije. Orban je za list "Lokal" rekao da… »

Dodik poručio bakiru: Ovo što si uradio obiće ti se o glavu kao bumerang!

Srbija danas 29.09.2016
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik najavio je u Banjaluci da će u Srpskoj biti još referenduma i da će oni ubuduće biti organizovani elektronski, kako bi se brže i lakše mogli sprovesti. Na tim referendumima, kako je rekao, imaće pravo da se… »

Božo petrov demantuje jutarnji list: NIsmo napustili pregovore o vladi, nastavljamo sledeće nedelje!

Srbija danas 29.09.2016
Hrvatska stranka Most demantovala je navode da je njen pregovarački tim prekinuo pregovore s HDZ o formiranju nove vlade. Predstavnici Mosta su rekli da su navodi portala "Jutarnjeg lista" o prekidu pregovora netačni i zlonamerni i dodali da se… »

Majka ubijenih mališana: Neka mi uzmu dušu, ja više nemam zašto da se borim!

Srbija danas 29.09.2016
- Na prvom susretu koji je imao sa decom ubio ih je - izgovara Amra vidno potresena koja objašnjava kako je čim je saznala da su deca izašla sa njim, pokušala da kontaktira, ali bezuspešno. O porodičnoj tragediji u kojoj je otac, 41-godišnji Nesad… »

Šta ti mogu kada si tako jak! Ako glasači Ključa osvoje preko 15 odsto, Milo im dao obećanje

Srbija danas 29.09.2016
KAd posle 20 godina naučiš da budeš siguran u sebe! Nakon što je jedan od lidera Ključa, Srđan Milić poručio da je DPS na istorijskom minimumu podrške od 37, 2 odsto, lider te najjače stranke u Crnoj Gori, Milo Ðukanović odgovorio je da, ako… »

Tragedija kod Bijeljine: Muškarac poginuo u eksploziji dok je čistio njivu

Srbija danas 29.09.2016
Istraga je u toku. D. J. (63) poginuo je danas u eksploziji za sada nepoznate eksplozivne naprave dok je čistio njivu u mestu Donji Brodac kod Bijeljine, saopštila je policija. U eksploziji nepoznate eksplozivne naprave dok je čistio svoju njivu u… »

Otac misteriozno umrlog mladića: Ne znam šta se dešavalo kobne večeri, ali istraga ide u jednom smeru!

Srbija danas 29.09.2016
Otac sada priprema Tomislavov pogreb. Dva bela lampiona i žuta ruža na asfaltu u Luščiću ispred broja 43, tačno na mestu gde je dan ranije ležalo beživotno telo Tomislava Blaževića (23), ostavili su njegov skrhani otac Marijan i nekolicina… »

Republika srpska: Danas potpisi za ocenu ustavnosti obeležavanja 1. marta

Srbija danas 29.09.2016
Klub poslanika SNSD-a potvrdio je da je na adresu Ustavnog suda BiH uputio zahtev za ocenu ustavnosti svih zakona i akata u Federaciji BiH u poslednje dve godine. Na današnjim sednicama Predsedništva i Glavnog odbora SNSD, biće prikupljeni potpisi… »

Izetbegović i dalje preti Dodiku: Nakon poređenja sa Gadafijem i Sadamom, otišao korak dalje!

Srbija danas 29.09.2016
Predsednik Stranke demokratske akcije (SDA) Bakir Izetbegović ne odustaje od pretnji predsedniku RS Miloradu Dodiku, kome je ranije predvideo sudbinu Gadafija i Sadama ali sada dodaje još nešto. Predsednik Stranke demokratske akcije (SDA) Bakir… »

Pupovac nakon konsultacija sa kolindom: Dosta je diskriminacije po nacionalnom ključu!

Srbija danas 29.09.2016
Pupovac je juče učestvovao u prvom krugu konsultacija sa predsednicom Hrvatske. Potpredsednik SDSS Milorad Pupovac, koji pregovara sa liderom HDZ o učešću manjinskih zastupnika u podršci formiranju nove vlade, smatra da predstavnici manjina treba da… »