Izvor: Telegraf arhiva vesti 29.09.2016

Tužilaštvo BiH bez komentara o mestu saslušanja Dodika!

Telegraf 29.09.2016
Predsedik RS je rekao da se u Sarajevu ne bi osećao bezbednim, nakon izjave predsednika Predsedništva BiH Bakira Izetbegovića da će Dodik doživeti sudbinu Gadafija i Sadama. Portparol Tužilastva BiH Boris Grubešić nije odgovorio na pitanje da li… »

Da li će biti novih izbora u Hrvatskoj? Prekinuti razgovori o Vladi, Most prekinuo pregovore!

Telegraf 29.09.2016
Članovi pregovaračkog tima hrvatske stranke Most iznenada su prekinuli pregovore oko usklađivanja programske platforme sa HDZ-om bez ikakvog obrazloženja. Članovi pregovaračkog tima hrvatske stranke Most iznenada su prekinuli pregovore oko… »

Šutanovac: Poštujem što se SNS nije mešao u izbore za razliku od nekih!

Telegraf 29.09.2016
"Moramo da sredimo stanje u kući, a onda ćemo izaći sa jasnim politikama. Fokus stavljam na motivisanje omladine, žena, odbora...", kaže Šutanovac. Novoizabrani predsednik DS Dragan Šutanovac izjavio je da poštuje to što se SNS nije mešao u… »

Majka ubijenih mališana: Neka mi uzmu dušu, ja više nemam zašto da se borim!

Telegraf 29.09.2016
- Na prvom susretu koji je imao sa decom ubio ih je - izgovara Amra vidno potresena koja još objašnjava kako je čim je saznala da su deca izašla sa njim, pokušala da ih kontaktira, ali bezuspešno. O porodičnoj tragediji u kojoj je otac… »

Uhapšena državljanka BiH zbog svirepog ubistva srpskog dečaka u Zvorniku 1992. godine

Telegraf 29.09.2016
Tužilaštvo je obavešteno da se osumnjičena u Švajcarskoj usprotivila dobrovoljnom izručenju po skraćenoj proceduri u BiH, pa će se u narednom periodu pristupiti aktivnostima za njeno izručenje i deportaciju u BiH, gde će joj se suditi… »

Ministar kulture u vojvodini: Pružio podršku da se Novi Sad kandiduje za Evropsku prestonicu kulture

Telegraf 29.09.2016
Ministar Vladan Vukosavljević rekao je da je optimista i da se nada pozitivnom ishodu vezanom za kandidaturu Novog Sada. Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević primio je ministra kulture i informisanja Vladana Vukosavljevića u Gradskoj kući a teme… »

Srbi šampioni u korišćenju telefona: Evo zbog čega ih ne ispuštaju iz ruku 5 sati dnevno

Telegraf 29.09.2016
Ispitanici u Srbiji su pokazali visok stepen entuzijazma u pogledu digitalnih tehnologija - 89 odsto njih očekuje da će digitalne usluge igrati sve važniju ulogu u svakodnevnom životu, a 63 procenta navodi da inovacije imaju pozitivan uticaj na… »

Izgledaće potpuno drugačije: Evo kada će Obilićev venac postati pešačka zona

Telegraf 29.09.2016
- Ceo uži centar grada polako pretvaramo u pešačku zonu - rekao je gradonačelnik Siniša Mali. Gradonačelnik Beograda Siniša Mali obišao je danas radove na rekonstrukciji Obilićevog venca, čija je vrednost 216 miliona dinara i najavio da će biti… »

Trofej Lige šampiona stigao u Novi Sad (foto)

Telegraf 29.09.2016
U Novom Sadu otkriven trofej najprestižnijeg evropskog klupskog fudbalskog takmičenja. Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, predsednica Izvršnog odbora UniCredit Banke Srbija Čila Ihas i fudbalska legenda Stevan Dika Stojanović na svečanoj… »

BlackBerry odlazi u istoriju: Čuvena kompanija prestaje da proizvodi mobilne telefone

Telegraf 29.09.2016
- Verujemo da je to najbolji način za profit u poslovanju s uređajima - naveo je danas u saopštenju direktor Blekberija Džon Čen. Kanadska kompanija BlackBerry, poznata po inovativnim tehnologijama za mobilne telefone, planira da prekine proizvodnju… »