Izvor: Telegraf/Hronika arhiva vesti 29.09.2016

Velika akcija "ciklon" srpske policije: Pogledajte kako je "pala" devetočlana banda zbog 13 miliona

Telegraf 29.09.2016
Prilikom pretresa kod osumnjičenih je pronađena količina od oko 2,5 tone evro dizela koji je policija privremno oduzela. Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Tužilaštvu za organizovani kriminal u Beogradu. Pripadnici Ministarstva… »

Cirkus u sudnici centralnog zatvora: Čume napadao tužioca, pa mu pozlilo!

Telegraf 29.09.2016
Ljubiša Buha se nije osećao dobro u dva navrata, pa suđenje posle toga nije nastavljano. Suđenje Ljubiši Buhi Čumetu (51) za nekoliko krivičnih dela među kojima je i prekucavanje brojeva na šasiji “ferarija spajdera” koji je poklonio bivšoj… »

Krivična prijava za građevinca: Prodavao isti stan više puta, oštećene desetine građana

Telegraf 29.09.2016
Novosađanin se tereti da je uzeo novac od 40 oštećenih građana za stanove koje im nikada nije predao. Protiv vlasnika i direktora jedne građevinske firme iz Novog Sada policija je podnela krivičnu prijavu kojom se tereti da je uzeo novac od 40… »

Svaka čast: U ovom delu Srbije objavljen je rat kriminalu!

Telegraf 29.09.2016
Za prvih osam meseci smanjen je broj krivičnih dela u odnosu na isti period prošle godine dok je procenat njihog rasvetljavanja viši za 2.5 odsto i iznosi 57.5 odsto. Zahvaljujući preventivnom radu ali i brzom i efikasnom razrešavanju izvršenih… »

Suđenje za pobunu crvenih beretki krenulo ispočetka: Legija se izjasnio kao nevin!

Telegraf 29.09.2016
Danas je ispočetka krenulo suđenje osmorici pripadnika rasformirane JSO. Pred Specijalnim sudu u Beogradu danas je zbog promene predsednika sudskog veća ispočetka krenulo suđenje osmorici pripadnika rasformirane Jedinice za specijalne operacije (JSO… »

Žigosao ženu, a tvrdi da nije kriv: Ali na jedno pitanje sudije, nije imao odgovor!

Telegraf 29.09.2016
Zamenik tužioca je predložio da mu se odredi jednomesečni pritvor, a odluku o tome saopštiće nadležni Drugi osnovni sud. U Drugom osnovnom tužilaštvu, Ahmed Marinković (40) iz Kaluđerice, koji je pre dva dana uhapšen zbog sumnje da je brutalno… »

Kad vidite gde su se u ovom kamionu sakrili migranti, bićete ponosni na našu policiju kako su ih uopšte otkrili! (foto)

Telegraf 29.09.2016
Najpre su oko 4:20 časova u prikolici kamiona kragujevačkih registarskih oznaka, koji je vozio drveni pelet ka Italiji, pronađena trojica mlađih muškaraca iz Avganistana. Posle jučerašnjeg slučaja sa dvojicom državljana Sirije, koji su… »

Prijava protiv vozača GSP: Nije stao da pomogne u gašenju zapaljenog automobila u kojem su stradala dva čoveka?

Telegraf 29.09.2016
Policija i Drugo osnovno tužilaštvo su identifikovali vozača, ali se protiv njega ne vodi još nikakav postupak. Komitet za bezbednost saobraćaja podneo je krivičnu prijavu protiv vozača GSP koji prošle godine, kako se sumnja, nije hteo da stane na… »

Velika akcija srpske policije: Ulice u ovom gradu očišćene od velikih dilera, evo i kako!

Telegraf 29.09.2016
Samo u ovoj godini od 19 uhapšenih, njih sedam je napravilo sporazum i bez suđenja prihvatilo kazne od ukupno 32 godine zatvora. Valjevske policija zaplenila je od početka godine osam kilograma opojnih droga, a sa valjevskih ulica sklonjeni su svi… »