Izvor: Total car/Automobili arhiva vesti 29.09.2016

Teaser: BMW X2 koncept

Total car 29.09.2016
BMW je odlučio da upotpuni svoju liniju SUV-ova šestim modelom, koji će u konceptnoj formi sportskog krosovera biti predstavljen ovih dana u Parizu. Reč je o X2 modelu koji je početkom godine “uhvaćen” od strane špijunskih fotografa, a sada je… »

Mercedes najavljuje električni SUV neposredno pred početak salona u Parizu

Total car 29.09.2016
Salon automobila u Parizu samo što nije, a Mercedes-Benz najavljuje svoj električni koncept kao nešto posebno na ovogodišnjem događaju u prestonici Francuske. Po svemu sudeći, reč je o krosoveru na električni pogon. U „tizer“ video klipu se… »

Počela proizvodnja Aston Martina DB11

Total car 29.09.2016
Aston Martin je započeo proizvodnju novog DB11 modela u svojoj fabrici u Gejdonu, UK. Prve isporuke očekuju se u oktobru. Ovaj automobil deo je plana britanskog proizvođača pod nazivom “Plan za drugi vek”, a u narednih sedam godina u okviru tog… »

Mercedes, Audi i BMW udružili snage: Stanje na putevima, uživo!

Total car 29.09.2016
Veliki rivali i giganti auto industrije su po prvi put udružili snage i kupili od finske Nokije kompaniju za digitalno mapiranje i navigaciju “Here”. Tri velikana su udruženo uložili tri milijarde dolara u kupovinu kompanije koja je osvojila veliki… »

Početak VW električne revolucije – I.D. koncept

Total car 29.09.2016
Svaka čast „golfu dvojki“ sa 1.233 KS, ali „Dizelgejt“ afera je primorala Folksvagen grupu da se u hodu preorijentiše na električne automobile. Prvi proizvod novog VW je koncept „I.D.“ do čijih smo zvaničnih fotografija uspeli da stignemo… »