Izvor: Večernje novosti/Zabava arhiva vesti 29.09.2016

Tomine pesme jače od vremena(foto)

Večernje novosti 29.09.2016
U prepunoj "Kombank areni" održan koncert u čast legendarnog pevača i velikog boema Tome Zdravkovića. EMOTIVNO, spektakularno i za pamćenje! Ovako se ukratko može opisati koncert u čast legendarnog pevača i velikog boema Tome Zdravkovića, koji je… »

Nušić nikad nije bio aktuelniji

Večernje novosti 29.09.2016
Serija “Sumnjiva lica” reditelja Dušana Milića, rađena po motivima čuvenih komedija Branislava Nušića, stiže nam 10. oktobra na RTS 1. SERIJA “Sumnjiva lica” reditelja Dušana Milića, rađena po motivima čuvenih komedija Branislava… »

Tamjan kao lek

Večernje novosti 29.09.2016
U Starom Egiptu i Indiji je bio medikament i sastojak kozmetičkih proizvoda. Bolovi u zglobovima i mišićima su, prema statistici, jedan od najčešćih razloga za odlazak lekaru. Na njihov nastanak utiče faktor nasleđa, prekomerna težina, istezanje… »

Voždove kapije podržale "Senke nad Balkanom"

Večernje novosti 29.09.2016
Danas je u Barandi, na impozantnom filmskom setu predstavljen novi umetnički projekat našeg proslavljenog filmskog reditelja i glumca Dragana Bjelogrlića, TV serija “Senke nad Balkanom”. Danas je u Barandi, na impozantnom filmskom setu predstavljen… »

Zašto je važna zelena gradnja

Večernje novosti 29.09.2016
Jedna od razvojnih mogućnosti domaćeg građevinarstva. JEDNA od razvojnih mogućnosti Srbije u građevinarstvu je nesumnjivo zelena gradnja. I to dvostruko: podrazumeva štednju prirodnih resursa, unapređuje konkurentnost ekonomije i obezbeđuje… »

Video: Mile Kekin na duhovit način opisao Kolindu Grabar Kitarović

Večernje novosti 29.09.2016
Frontmen poznatog benda "Hladno pivo" Mile Kekin dobio je zadatak da u radijskoj emisiji opiše predsednicu Hrvatske Kolindu Grabar Kitarović, i opisao je na duhovit način. FRONTMEN poznatog benda "Hladno pivo" Mile Kekin dobio je zadatak da u radijskoj… »

Jesen u teksasu

Večernje novosti 29.09.2016
Čim krenu prve kiše, teže se odlučujemo za odevnu kombinaciju za posao ili neku drugu priliku. Čim krenu prve kiše, teže se odlučujemo za odevnu kombinaciju za posao ili neku drugu priliku. Ove jeseni u trendu je teksas od glave do pete, poručuju… »

Bluz-rok svetkovina uz „Point blank”

Večernje novosti 29.09.2016
Beogradska bluz grupa "Point blank" 4. oktobra svira u Domu omladine, gde će predstaviti svoj deseti album "Gitarologija: povratak korenima" sa 15 pesama. BEOGRADSKA bluz grupa "Point blank" 4. oktobra u Domu omladine koncertno će predstaviti svoj… »

Anđelkin pozdrav iz raja

Večernje novosti 29.09.2016
Popularna glumica uživa sa porodicom na Mauricijusu, o čemu svedoče fotografije na „Instagramu”, ali je poručila porodici, prijateljima i kumovima da im nedostaju. GLUMICA Anđelka Prpić trenutno sa porodicom uživa na egzotičnom Mauricijusu… »

Skandal na Nedelji mode u Parizu Ukrajinski novinar pokušao da poljubi Kim Kardašijan u zadnjicu (video)

Večernje novosti 29.09.2016
Ukrajinski novinar Vitalij Sedjuk pokušao je da poljubi Kim Kardašijan u zadnjicu, piše portal TMZ. Incident se dogodio u Parizu gde je Amerikanka doputovala na Nedelju visoke mode. Ukrajinski novinar Vitalij Sedjuk pokušao je da poljubi Kim… »