Izvor: Vesti online/Zabava arhiva vesti 29.09.2016

Čuveni američki voditelj u šoku: "Lik iz Srbije mi je ukrao emisiju"

Vesti online 29.09.2016
Američki voditelj i domaćin emisije "Vidi šta se dešava" izjavio je da ga je Ognjen Amidžić pokrao, jer njegova emisija predstavlja ssmo "neautorizovana" srpska verzija Koenovog šoua. - Večeras mi je neko na Tviteru napisao da u Srbiji postoji… »

Srpski zavodnik nastavlja da "hara" po Rusiji

Vesti online 29.09.2016
Popularna ruska serija "Kuhinja" za kratko vreme privukla je veliki broj gledalaca, Ineteresantno je, međutim, da će se "družini" malog moskovskog restorana "Klod Mone" uskoro pridružiti i srpski glumac Miloš Biković. Miloš će se ekipi pridružiti… »

Srpska glumica u vezi sa Putinovim neprijateljem?

Vesti online 29.09.2016
Srpska glumica Katarina Radivojević, navodno se zabavlja s nekada najbogatijim Rusom i velikim kritičarem Vladimira Putina, Mihailom Hodorkovskim, prenose domaći tabloidi. Glumica i nekadašnji šef nekada najveće ruske naftne kompanije "Jukos"… »

Još jedan učesnik Parova snima pornić!

Vesti online 29.09.2016
Domaća štampa prenosi da se učesnici rijalitija polako "prebacuju" u industriju zabave za odrasle! Marko Perović, Crnogorac kog je javnost upoznala u rijalitiju Parovi, prihvatio je ponudu da u Bugarskoj snimi film za odrasle. Perović je u rijaltiiju… »

"Ne mogu Željko i Saša da posvađaju Šabana i mene"

Vesti online 29.09.2016
Kod pevača Ace Lukasa privatno i poslovno se ne meša, te stoga njegovo prijateljstvo sa kolegom Šabanom Šaulićem nije poljuljano zbog toga što više ne rade "pod istim krovom". To što je kralj narodne muzike rešio da prekine saradnju sa "Grand… »

Čuvajte nevinost, može vam trebati za fakultet

Vesti online 29.09.2016
Dvadesetogodišnja ruskinja Arijana rešila je da proda svoju nevinost kako bi zaradila novac za studije medicine. Ona je objavila oglas sa svojim slikama na jednom ruskom sajtu za aukcije i početna cena je 170.000 dolara. Neki za studije zarađuju… »

Da li je zbog ovoga Anđa pobesnela: Pre razvoda Bred proveo noć sa bivšom?

Vesti online 29.09.2016
Razvod Breda Pita i Anđeline Džoli još uvek je u centru pažnje medija, a posle različitih teorija, mediji su sada saopštili da je glumac, samo nekoliko nedelja pre razvoda, proveo noć sa Dženifer Aniston u jednom njujorškom hotelu. Kako navodi… »

I Mile voli disko: Hoću i ja na "Egzit"!

Vesti online 29.09.2016
Nakon što su mnogi korisnici društvenih mreža javno poželeli da na sledećem "Egzitu" vide i čuju folk pevača Radišu Trajkovića Đanija, njegov kolega priznao je da bi i on voleo da zapeva na festivalu elektronske muzike. Izgleda da i Mile Kitić… »

Posle razvoda, pravac Hrvatska?!

Vesti online 29.09.2016
Usred medijske hajke o razvodu glumaca, holivudska zvezda dobila odobrenje grada Šibenika za izgradnju luksuznog kompleksa. Bred Pit, koji se trenutno razvodi od Anđeline Džoli, dobio je odobrenje grada Šibenika za izgradnju luksuznog kompleksa u… »

Albanac usred Kosova izgradio "Belu kuću"

Vesti online 29.09.2016
Otkako je napustio dom u potrazi za boljim životom, Kened Frokaj je sanjao povratku u rodno Kosovo. S obzirom na to da je u međuvremenu postao milioner on je sebi priuštio luksuzan dom inspirisan Belom kućom. Ovaj Albanac sa Kosova se obogatio u… »