Nauka & Tehnologija arhiva vesti 29.09.2016

Odličan telefon za 180 evra i u Srbiji

Mondo 29.09.2016
Modena 2 je naslednik jednog od najpopularnijih telefona kod nas, a nove opcije privući će korisnike koji su originalnu Modenu zaobišli iz nekog razloga. Ako kupujete novi Android telefon u Srbiji možda pomislite da morate da „istresete“ dosta… »

Gledajte i šerujte Youtube sadržaj offline!

Nova energija 29.09.2016
Alphabet je objavio novu aplikaciju za YouTube, pod nazivom YouTube Go. Aplikacija omogućava oflajn preuzimanje, pregled i deljenje Youtube sadržaja, a sve – besplatno. YouTube Go je naredni korak u Google-ovim planovima da svoj sadržaj donese većem… »

Školske avanture u video igrama

B92 29.09.2016
”Au, što je škola zgodna” glasili su stihovi poznate pesme, a sem što je lečila tugu i samoću bila je uvek zanimljiva tema za video igre. Izvor: Play.co.rs Uglavnom ste u virtuelnim školama pravili rusvaj, jer što biste se držali baš… »

PES 2017: Sastavili smo ekipu od najboljih igrača bivše Jugoslavije

Blic 29.09.2016
Kako bi se u igri pokazala ekipa sastavljena od najboljih igrača sa ovih prostora? Već godinama tvrdimo da je Balkan nepresušan izvor fudbalskog talenta, a to potvrđuje i novi PES 2017. Tako smo nakon identifikovanja najboljih domaćih igrača u igri… »

Nova aplikacija preuzeta pet miliona puta!

Mondo 29.09.2016
Za samo nekoliko dana najnovija Google aplikacija može da se pohvali odličnim uspehom. Bez obzira na to što neki uporno govore da ovu aplikaciju ne bi trebalo koristiti, ona privlači sve veći broj korisnika. Naravno, nova Google aplikacija će uvek… »

Poruke na vašem IPHONE-u uopšte nisu bezbedne: Pogledajte šta policija vrlo lako može da vidi

Telegraf 29.09.2016
Prema izveštaju portala "The Intercept", problem nastaje kada korisnik unese broj telefona osobe kojoj želji da pošalje poruku. Jedan deo Apple-ove aplikacije za razmenu poruka, iMessage, nije u potpunosti osiguran od špijuniranja, pa vlasti vrlo lako… »

4K trejler za Titanfall 2 izgleda sjajno, pogledajte!

Benchmark 29.09.2016
Mnogi gejmeri sa nestrpljenjem očekuju igru Titanfall 2 i smatraju da je jedan od najvećih naslova koji stiže ove godine. Igra će biti objavljena za Xbox One, PlayStation 4 i PC platforme, a smatra se da će na računarima doneti najbolje iskustvo… »

Istorijsko nasleđe i turistički potencijali Srbije u Britaniji

Danas 29.09.2016
Pod kupolama dvorane Olympia, u londonskom kvartu Kensington, posetioci jednog od najznačajnijih sajmova marketinških tehnologija u Evropi - “Technology for marketing” danas biće u prilici da “prošetaju” kroz manastir Manasiju, dožive njenu… »

Novi Galaxy Note 7 problem

Mondo 29.09.2016
Korisnici novog fablet telefona se ponovo žale. Prvi problemi u vezi sa Samsung Galaxy Note 7 telefonom počeli su da se pojavljuju odmah nakon starta prodaje ovog uređaja. Od tada, noćna mora za Samsung ne prestaje. Korisnici se sada žale i na nove… »

Forza Horizon 3: poređenje PC i Xbox One verzija (video)

Benchmark 29.09.2016
PC i Xbox One verzije igre Forza Horizon 3 su objavljene, a gejmeri mogu da uživaju u sjajnoj grafici, bez obzira na to na kojoj platformi je igraju. Kao što je i očekivano, PC verzija izgleda mnogo bolje, jer donosi ono što se zahteva od igara koje… »