Beograd arhiva vesti 04.10.2016

Kurir tv migranti krenuli ka Mađarskoj: Većina se vratila u Beograd, njih 50 nastavilo put

Kurir 04.10.2016
BEOGRAD - Grupa od stotinak migranata protestovala je jutros u samom centru Beograda, u parku kod Autobuske stanice. Migranti su se potukli, izašli na kolovoz i zaustavili čitav saobraćaj posle čega su, u pratnji policije, krenuli ka Novom Beogradu i… »

Deca povraćaju i po 20 puta tokom noći: Virusi haraju gradom, lekari sa maskama!

Blic 04.10.2016
Temperatura, kašalj, dijareja, povraćanje i do 20 puta tokom noći, simptomi su zbog kojih su poslednjih dana pune čekaonice beogradskih domova zdravlja. Povećan sekret iz nosa prvi je pokazatelj koji nagoveštava da vas je napao virus. - U poslednje… »

Čerjomin: Ruski investitori zainteresovani za metro i projekat Beograd na vodi

Beta video 04.10.2016
BEOGRAD - Ministar u Vladi Moskve zadužen za međunarodnu saradnju Sergej Čerjomin izjavio je da su ruskim invetstitorima zanimljivi projekti izgradnje metroa u Beogradu, kao i projekat Beograd na vodi.… »

Naleti helikoptera Vojske Srbije od Višnjice do VMA

Večernje novosti 04.10.2016
Letački zadaci izvodiće se od 18:30 do 21 čas, sa više uzastopnih sletanja i poletanja sa heliodroma VMA. BEOGRAD - Ministarstvo odbrane Srbije saopštilo je da će danas, u okviru redovne letačke obuke, helikopteri Vojske Srbije izvršavati letačke… »

Milosavljević: Gradnja metroa u Beogradu od 2018. godine

Politika 04.10.2016
Pomoćnik gradonačelnika Beograda Borko Milosavljević izjavio je danas, u pauzi poslovnog skupa „Dani Moskve u Beogradu”, da je tema metroa interesantna ruskim privrednicima i da se do 15. novembra očekuje da se definišu njegove linije, da se… »

Milosavljević :Plan za prve tri linije beogradskog metroa završen do 15. novembra

Beta video 04.10.2016
BEOGRAD - Pomoćnik gradnačelnika Borko Milosavljević danas na je poslovnom forumu u okviru privredno-kulturne manifestacije ``Dani Moskve u Beogradu 2016`` rekao da je gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je da će do 15. novembra biti završen… »

U pet udesa povređeno deset osoba u Beogradu

Večernje novosti 04.10.2016
U pet saobraćajnih nesreća u Beogradu tokom noći povređeno je 10 osoba, izjavila je portparolka Hitne pomoći Nada Macura. BEOGRAD - U pet saobraćajnih nesreća u Beogradu tokom noći povređeno je 10 osoba, izjavila je jutros portparolka Hitne… »

Počelo rušenje zgrade bivšeg MUP-a

Studio B 04.10.2016
U Beogradu je danas počelo rušenje zgrade bivšeg saveznog MUP-a u Ulici kneza Miloša koja je bombardovana 1999. godine, a gradski menadžer Goran Vesić je izjavio da će rušenje trajati oko šest meseci. Sekretarijat za urbanizam i građevinske… »

Platiš Busplus, pa se besplatno parkiraš: Ostaviš kola na Novom Beogradu, a onda autobusom do centra

Blic 04.10.2016
U Gradskoj upravi su rešili da pokušaju da ubiju čak tri muve jednim udarcem: da poboljšaju naplatu javnog gradskog prevoza, smanje gužve u samom centru grada i da popune upražnjena parking mesta na pojedinim otvorenim parkiralištima. Na današnjoj… »

Otvoreni "Dani Moskve"

Večernje novosti 03.10.2016
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali i ministar moskovske vlade Sergej Čerjomin večeras su u Kolarčevoj zadužbini svečano otvorili manifestaciju "Dani Moskve u Beogradu”. BEOGRAD - Gradonačelnik Beograda Siniša Mali i ministar moskovske vlade… »