Izvor: Lepota i zdravlje arhiva vesti 04.10.2016

Ovacije publike na spektakularnoj premijeri filma “Jesen samuraja”

Lepota i zdravlje 04.10.2016
Sinoć je održana spektakularna premijera domaćeg filma “JESEN SAMURAJA” u prepunom Sava Centru i bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center. Foto: Promo Pre početka projekcije u Sava Centru glumačka i autorska ekipa filma prošetala je crvenim… »

„Superuvce“ – edukativni strip o superheroini koja nosi slušne aparate

Lepota i zdravlje 04.10.2016
Jedinstvena stripska publikacija „Superuvce“ Sisi Bel (SAD), proglašena za najbolju stripsku publikaciju i za jednu od tri najbolje knjige za decu u Americi u 2015. godini, dostupna je na našem tržištu od oktobra ove godine u izdanju Udruženja za… »

Ispovest Beograđanke: Napustila sam život u Italiji i vratila se u Srbiju

Lepota i zdravlje 04.10.2016
“San 90 odsto mladih u Srbiji da odu na Zapad i više se ne vrate, uspela sam da ostvarim u srednjim dvadesetim. Međutim, uprkos tome što sam naučila jezik, našla posao, stan i sklopila prijateljstva, posle dve godine sam odlučila da se iz tog sna… »

Napravite anti age tonik koji će zaustaviti vreme za vaše bore

Lepota i zdravlje 04.10.2016
Ako ne možete ništa godinama, učinite da ni godine ne mogu ništa vama. Guliver/Getty Images Kada kažemo bore, žene odmah pomisle na botoks ili veoma skupe preparate za koje nisu 100% sigurne da će im uopšte pomoći u zatezanju i ulepšavanju lica… »

Želite da skinete par kilograma? Nemojte nikako da radite ove vežbe!

Lepota i zdravlje 04.10.2016
Da svaka vežba nije dobra za svaku osobu najbolje znaju treneri, profesionalni sportisti i oni koji već godinama treniraju u teretanama. Guliver/Getty Images Greške se dešavaju na svakom koraku, ali da ne biste imali propusta kada je o vašem izgledu… »

Naspavajte svoju kožu uz vladare noćne nege

Lepota i zdravlje 04.10.2016
San je jedan od najvažnijih preduslova za dobro funkcionisanje celog organizma. No, istraživanja su pokazala da u današnjem modernom stilu života u proseku spavamo sve manje (oko 2 sata), što kao posledicu ostavlja tragove na našoj koži. Foto… »

Abortus, DA ili NE? Žene su jasno rekle koja su njihova prava!

Lepota i zdravlje 04.10.2016
Žene u Poljskoj juče su pokrenule Opšti ženski štrajk kako bi sprečile usvajanje izmene zakona o abortusu. U ovoj zemlji je trenutno na snazi jedan od najrestriktivnijih zakona u Evropu iz ove oblasti, a dopune koje se predlažu čine ga još… »

Ova zamišljena devojčica danas je najpoznatija antifa ku*ka u Srbiji

Lepota i zdravlje 04.10.2016
Ivana Rašić pojavila se na srpskoj hip hop sceni pre više od decenije i njen uspeh nije došao vrtoglavo, ali je bio izvestan. Njen vizionarski duh, energija, “surovi” šarm, neukrotivi duh, sloboda u pokretu i govoru i nadasve bitki jezik… »

Ošišali su me i upropastili kosu: Uz ove savete ponovo raste kao luda

Lepota i zdravlje 04.10.2016
Dugo sam imala problema sa rastom kose. Mama me je još u šestom razredu odvela frizeru i ošišali su me na “paž” jer je to tada bilo moderno. Iskreno, niko me nije pitao za mišljenje. Guliver/Getty Images Od duge kose, do ispod zadnjice, teško… »

Neka ove jeseni vaše usne mirišu na zanosne kupine…

Lepota i zdravlje 04.10.2016
Za sve one koji žele svoj život da zaslade voćnom aromom i učine svoje usne neodoljivo privlačnim, Labello predstavlja novi balsam za usne sa zavodljivim ukusom kupine. Foto: Promo Jesen je period godine kada je usnama potrebna dodatna pažnja. A… »