Izvor: Prva arhiva vesti 04.10.2016

Kina: Stala žičara, 200 turista provelo noć na planini

Prva 04.10.2016
Grupa od oko 200 turista celu noć je provela na vrhu planine Hua u Kini zbog kvara na žičari. Agencija AP je prenela da su oni tek jutros prebačeni u bezbedno područje. Planina Hua visoka je više od 2.000 metara. Žičara je stala sa radom zbog… »

Osnovci iz Srbije među najboljima u poznavanju saobraćaja!

Prva 04.10.2016
Reprezentacija Srbije učenika četvrtog i petog razreda osnovnih škola osvojila je četvrto mesto na 31. Evropskom takmičenju u poznavanju saobraćaja koje se ove godine održalo u organizaciji Svetske automobilske federacije (FIA) i Češkog… »

Da li ste u zdravoj vezi?

Prva 04.10.2016
Sve srećne porodice liče jedna na drugu, svaka nesrećna porodica je nesrećna na svoj način, napisao je na početku "Ane Karenjine" Lav Tolstoj. Isti princip mogao bi se primeniti i na srećne parove. Ali, po čemu to oni liče, pitanje je na koje… »

Novi informativni segment „150 sekundi“ na Prvoj radnim danima od 10 časova na sat vremena

Prva 04.10.2016
Informativni program Prve televizije biće pojačan od srede, 5. oktobra dodatnim segmentima – svakog radnog dana u 10, 11, 12, 16 i 17 časova emitovaće se kratka forma vesti „150 sekundi“ sa pregledom najvažnijih događaja tog dana, dok će se u… »

Aleksandra Prijović: Ne znam ko je Suzana Perić

Prva 04.10.2016
Gošća današnjeg “Exkluziva”, koji se na TV Prva emituje od 18.30h, je mlada zvezda Aleksandra Prijović koja je prva kročila u studio kojim gospodari Nikolina Ristović, nakon jučerašnjeg skandala koji je zgodna Hrvatica imala sa pop zvezdom… »

Gde prođe Tom Kruz, tu trava ne raste: Dvoje dece okrenuo protiv majke, jedno odbacio od sebe!

Prva 04.10.2016
Otkako se razvela od Toma Kruza glumica Nikol Kidman nije uspela da održi dobre odnose sa usvojenim ćerkom i sinom. Glumci Nikol Kidman i Tom Kruz su tokom braka usvojili dvoje dece, sina Konora i ćerku Belu. Nakon razvoda, deca su ostala da žive sa… »

Zadovoljna majka - srećna deca

Prva 04.10.2016
Na sreću deteta i osećaj sigurnosti najviše utiče emotivno stanje roditelja, pre svega majke. Na sreću deteta i osećaj sigurnosti najviše utiče emotivno stanje roditelja, pre svega majke. Stručnjaci Instituta za društvena i ekonomska… »

„Kuća od soli“ Miomira Petrovića

Prva 04.10.2016
Novi roman Miomira Petrovića „Kuća od soli“ naći će se od srede, 5. oktobra u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, online knjižari ww.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs. „Kuća od soli“ Miomira Petrovića je uzbudljiv triler… »

PRESMEŠNO: Ima ovde neko mlađi od sto godina?!

Prva 04.10.2016
Dijalog koji će vas nasmejati do suza! Pogledajte kako su Bata i Simka reagovali kada im je u goste došao unuk Simkine drugarice... Sve epizode možete pogledati OVDE!… »

Davanje OVIH imena deci je zakonom zabranjeno

Prva 04.10.2016
Roditelji se danas trude da budu originalni u davanju imena deci, ali možda nekada u svojim fantazijama preteraju... Svaka država ima svoj zakon i normativ na osnovu koga se zna koja imena mogu da se daju deci, a koja ne mogu. Ovo je lista imena koje je… »