Izvor: Glas Zapadne Srbije arhiva vesti 05.10.2016

Najjeftinije grejanje na drva, najskuplje na gas i lož ulje

Glas Zapadne Srbije 05.10.2016
Najniže troškove grejanja u sezoni 2016/2017. godine imaće domaćinstva koja se greju na drva, a najviše ona koja koriste električnu energiju direktno u grejnim telima i kotlovima za etažno grejanje, propan butan gas i lož ulje, izračunala je… »

PS: Vratićemo fabrike radnicima

Glas Zapadne Srbije 05.10.2016
Čačak - Gradski odbor Pokreta socijalista u Čačku izdao je saopštenje povodom navršenih 16 godina od petooktobarskih masovnih demonstracija građana Srbije, koje su dovele do odlaska sa vlasti predsednika Savezne Republike Jugoslavije, Slobodana… »

Pojavila se bolest "plavog jezika", vakcina još uvek nema

Glas Zapadne Srbije 05.10.2016
Čajetina - Na teritoriji opštine Čajetina registrovana je pojava bolesti ovaca i goveda "plavi jezik". Ovo virusno oboljenje koje prenose komarci do sada je identifikovano u 36 poljoprivrednih domaćinstava. Prema rečima dr Dušana Kneževića iz… »

Rvović: Neophodno ulaganje u atarske puteve

Glas Zapadne Srbije 05.10.2016
Priboj - U selu Crnetići koji je rodni kraj mnogih poznatih lekara, političara književnika, nekada je bilo 30 kuća, a danas nema jednog đaka. Leti dolaze mladi ljudi, potomci nekadašnjih žitelja koju su otišli u beli svet kako bi sedi obezbedili… »

Otkaz zbog duga: Ozon i dalje ne plaća kiriju

Glas Zapadne Srbije 05.10.2016
Čačak – Jutro prodakšn i Ozon medija čiji je osnivač Stojan Marković od duga za kiriju koji iznosi preko pola miliona uplatio je samo 60.000 dinara dok će za ostatak najverovatnije tražiti reprogram. Njima danas ističe opomena pred tužbu zbog… »

Berba u Topoli:Za dva dana sunce, grožđe, vino i pesma

Glas Zapadne Srbije 05.10.2016
Topola - Vladimir Petrović i njegova šestočlana porodica vinogradarstvom se bave decenijama, a ovo zanimanje u njihovoj kući prenosilo se sa kolena na koleno. Osamdesetih godina prošlog veka zasadili su hektar vinograda u selu Lipovac kod Topole… »

Parezanović: Čačak napreduje, Obradović iznosi neistine

Glas Zapadne Srbije 05.10.2016
Čačak - Grad Čačak ima stabilan budžet, svega oko dva odsto zaduženosti u odnosu na ukupan budžet, izjavio je narodni poslanik Srpske napredne stranke Marko Parezanović, dodajući da od 2013. godine sva javna preduzeća posluju pozitivno, da je… »

U automobilu pronađeno beživotno telo muškarca

Glas Zapadne Srbije 05.10.2016
Čačak - U automobilu kod Lovačkog doma u Ostri, večeras je pronađeno beživotno telo muškarca (37), saznaje Glas zapadne Srbije. Prema našim saznanjima, nesrećni muškarac je poreklom iz Ostre, sa prebivalištem u Ljubiću. U Policijskoj upravi… »

Janjušević: Brine način smene u Novoj Varoši

Glas Zapadne Srbije 05.10.2016
Nova Varoš - Narodni poslanik Srpske napredne strnke (SNS) Krsto Janjušević, upitao je danas da li je Dimitrije Paunović kriv što velikim trudom skinuo katance sa firmi u stečaju koje je zatekao u Novoj Varoši, a što predstavlja samo deo… »

Ivanjički mališani kod predsednika opštine

Glas Zapadne Srbije 05.10.2016
Ivanjica - U okviru Dečije nedelje predsednik opštine Ivanjica Zoran Lazović ugostio je učenike i njihove nastavnike u svom kabinetu. Tom prilikom odgovarao je na pitanja mališana, prihvatio njihove predloge za bolji i zdraviji život mladih u ovom… »