Izvor: Jugmedia arhiva vesti 05.10.2016

Iza brave Leskovčani koji su zverski pretkuli dvojicu mladića

Jugmedia 05.10.2016
LESKOVAC – Leskovčani V.S.(39) i M.M. (27), koji su 29. oktobra pretukli dvojicu mladića na parkingu ispred Doma sindikata, a od kojih je jedan dobio izliv krvi u mozgu i prebačen na lečenje u Klinički centar Niš, našli su se iza brave U… »

Predstavnici gradskog rukovodstva se igrali u vrtiću

Jugmedia 05.10.2016
VRANJE – U okviru Dečje nedelje predsednik Skupštine Dejan Tričković, članovi Gradskog veća Zorica Jović i Nenad Đorđević, posetili su vrtić ,,Čarolija“ kako bi se upoznali sa željama i očekivanjima mališana. Najmlađi su pred gostima… »

Romi iz Crvene zvezde odblokirali ulicu

Jugmedia 05.10.2016
NIŠ – Romi koji stanuju u naselju Crvena zvezda odblokirali su danas oko podneva Ulicu Dušana Popovića i to nakon što su je, zbog isključene struje, držali u blokadi skoro ceo dan. Stanovnik ovog naselja Sulejman Sulejmanović rekao je da su ljudi… »

Završena eksproprijacija za zaobilaznicu oko Leskovca

Jugmedia 05.10.2016
LESKOVAC -Višegodišnji problem s eksproprijacijom zemljišta na kojem je projektovana obilaznica na Bulevaru Nikole Pašića je rešen, saopštavaju iz kabineta gradonačelnika Leskovca. „Grad Leskovac okončao je proces koji je bio jedna od glavnih… »

Lančani sudar četiri vozila u Nišu, povređena dva vozača

Jugmedia 05.10.2016
NIŠ – U lančanom sudaru četiri vozila koji se sinoć u 19 časova dogodio na Bulevaru Zorana Djindjića kod Ćele Kule povredjene su dve osobe, izjavili su u Policijskoj upravi u Nišu. „U sudaru su učestvovali „citroen“, „škoda“… »

Deca od predsednika tražila igračke, parkove i sportske terene

Jugmedia 05.10.2016
VLASOTINCE – Povodom Dečje nedelje, mališani Predškolske ustanove „Milka Dimanić“ I članovi učeničkog parlamenta i vršnjačkog tima OŠ “Siniša Janić” u Vlasotincu bili su danas gosti lokalne samouprave. Predškolce je primio… »

Kidnaperi ponovo primećeni kod dve osnovne škole, policija još uvek traga za njima UŽAS U LESKOVCU Pokušali da kidnapuju…

Jugmedia 05.10.2016
LESKOVAC – Muškarci koji su pokušali da otmu petoricu dečaka starosti od 11 do 14 godina u Leskovcu, ponovo su primećeni ispred Osnovne škole “Svetozar Marković” a zatim i u blizini škole “Radoje Domanović” u Bošnjacu, saznaje Jugmedia… »

Vlada Srbije u Nišu od 13. oktobra

Jugmedia 05.10.2016
NIŠ – Vlada Srbije i premijer Aleksandar Vučić dolaze u Niš 13. oktobra potvrdio je danas gradonačelnik Niša Darko Bulatović. On je istakao da su u toku pripreme kako bi boravak državnog rukovodstva u Nišu protekao u najboljem redu. „Tokom… »

Maskenbali i slatki paketići u Dečjoj nedelji

Jugmedia 05.10.2016
MEDVEĐA – Opština Medveđa ovih dana u znaku je dece, koja zajedno sa odraslima obeležavaju svoju Dečju nedelju. Klinci i klinceze iz Osnovne škole “Gornja Jablanica” najpre su prošetali centrom Medveđe maskirani u, danima pripremanim… »

Manusha tao beshipasko than Crvena zvezda phravdje o drom ko Nish

Jugmedia 05.10.2016
NIŠ – Rroma kola beshena ko beshipasko than Crvena zvezda phravdje avdive ko ekvasho dive o drom Dushan Popovich palal so, sebepi so achavdje oljenge e struja, ikerdje ki blokada jek dive. Sulejman Sulejmanovich taro akava beshipasko than phendja kaj… »