Izvor: Mondo/Nauka & Tehnologija arhiva vesti 05.10.2016

Domaći igrači presudili: FIFA 17 je bolja!

Mondo 05.10.2016
To jasno pokazuju i podaci o prodaji igara... Foto: Promo/EA Sports Početak je meseca, pa je ponovo vreme da se osvrnemo na top liste najpopularnijih igara u Srbiji iz proteklog meseca. Septembar je bez sumnje obeležen sportskim igrama na svim… »

Fiksna telefonija nove generacije

Mondo 05.10.2016
Iskoristite popust i uživajte u kvalitetnoj fiksnoj vezi za samo 1 dinar i besplatnim dodatnim uslugama. Olakšajte komunikaciju sa voljenima i ujedno obezbedite potpuni komfor u vašem domu uz mts fiksnu liniju nove generacije(BBTF). Trošak uvođenja… »

Čuveni teniser pobesneo zbog Counter Strike poraza

Mondo 05.10.2016
Ovaj čovek baš ne ume da gubi, pogledajte ;). Foto: Guliver/Getty images/Vince Caligiuri Temperature u Melburnu u vreme odigravanja turnira su izuzetno visoke, zbog čega i igrači i navijači koriste razne načine da se rashlade Najbolji poljski… »

Najmodernija fiksna telefonija i internet u Srbiji

Mondo 05.10.2016
Telekom Srbija i Huawei unapređuju fiksnu telefoniju Srbije, koja će korisnicima ponuditi najbrži internet, 4K prenos videa i najmodernije usluge u toj oblasti. Do 2020. godine Telekom Srbija će, zahvaljujući saradnji sa Huawei kompanijom ponuditi… »

Srpski Dota 2 tim na Evropskom prvenstvu u Kijevu

Mondo 05.10.2016
Nakon saznanja koga imaju u grupi lvlUP iz Srbije sprema se u Kijevu za prve Dota 2 mečeve, koji se igraju 6. oktobra! Srpski Dota 2 tim, lvlUP, koji će predstavljati Srbiju na Evropskom prvenstvu stigao je u glavni grad Ukrajine i trenutno odrađuje… »

Nexus "ubijen", telefoni povučeni, Pixel stigao...

Mondo 05.10.2016
Google je zatvorio Nexus priču, potvrđeno i zvanično. S jedne strane, osim ako niste živeli pod kamenom, jasno vam je da je Nexus linija morala drastično da se menja, a s druge, niko nije očekivao da tako brzo bude "zapečaćena". Sad svakako jeste… »