Izvor: OK radio arhiva vesti 05.10.2016

Tiho, tiše - 5. oktobar

OK radio 05.10.2016
Pre 16 godina srušen je režim Slobodana Miloševića, a obeležavanje godišnjice petooktobarskih demonstracija svake godine je sve skromnije. Datum, koji je mnogima ulivao nadu, nije doneo očekivane promene, a samo nekolicina političara na današnjoj… »

Počela dečija nedelja

OK radio 05.10.2016
U okviru „Dečije nedelje“, gosti mališana vrtića „Čarolija“ bili su predsednik Skupštine Vranja Dejan Tričković i gradski većnici Zorica Jović i Nenad Đorđević. Cilj ovakvih tradicionalnih susreta je upoznavanje dece sa gradskim… »

Vranjski maratonac deseti u Slovačkoj

OK radio 05.10.2016
Kristijan Stošić, maratonac iz Vranja osvojio je deseto mesto u slovačkom gradu Košice na najstarijem maratonu u Evropi. Ova sportska manifestacija održana je po 93. put uz učešće čak 12.000 trkača u maratonu i polumaratonu. Trčalo se dva kruga… »

Ni: Blokirali saobraćaj, zahtevaju priključenje struje

OK radio 05.10.2016
Stanovnici niškog naselja Crvena Zvezda blokirali su ulicu Dušana Popovića zbog toga što nemaju struju već mesec i po dana, a kako kažu, ova saobraćajnica biće neprohodna sve dok su im domovi u mraku. U ovom naselju, kako kažu, ima oko 100… »

Ni: Sletanje s puta i lančani sudar

OK radio 05.10.2016
Na lokalnom putu nadomak Niša, kod sela Gornja Trnava, povređeno je dvoje ljudi nakon što su automobilom sleteli sa kolovoza. Dvoje je povređenih i na Bulevaru Zorana Đinđića u lančanom sudaru. Zasada se ne zna tačan uzrok nezgode koja se… »

Kidnaperi ponovo primećeni kod škole

OK radio 05.10.2016
LESKOVAC – Muškarci koji su pokušali da otmu petoricu dečaka starosti od 11 do 14 godina u Leskovcu, ponovo su primećeni ispred Osnovne škole “Svetozar Marković” a zatim i u blizini škole “Radoje Domanović” u Bošnjacu, saznaje Jugmedia… »

Novi multietnički projekt na jugu Srbije

OK radio 05.10.2016
Vranje - Udruženje građana Centar za demokratiju i razvoj juga Srbije iz Leskovca počelo je realizaciju projekta “ Kulturne potrebe mladih u Preševu, Bujanovcu i Medveđi - Kako do dijaloga”, koji finansiraju Evropska unija, Vlada Švajcarske i… »

Obeleženo oslobođenje Hana u Prvom svetskom ratu

OK radio 05.10.2016
Vranje - U Parku oslobođenja u Vladičinom Hanu obeležena je 98. godišnjica oslobođenja ovog mesta u Prvom svetskom ratu. Odata je pošta palim ratnicima i žrtvama terora, služen je parastos i položeno cveće kod krsta. PredsedinK SUBNOR - a u… »

RTV Vranje konačno rešeno!

OK radio 05.10.2016
Zaposleni u Radio televiziji Vranje, postali su stopostotni vlasnici akcija ovog preduzeća, potvrdio je Ninoslav Smiljković, v.d. direktor ove medijske kuće. Smiljković kaže da je trenutno u Beogradu i da čeka da preuzme rešenje o prenosu akcija na… »

Vranjski kik bokseri u reprezentaciji

OK radio 05.10.2016
Seniorska kik boks reprezentacija Srbije u sredu na Tari počinje pripreme za Evropsko prvenstvo koje se krajem oktobra održava u Sloveniji. U sastavu nacionalne selekcije, koja će na Tari boraviti do 22. oktobra, biće i dvoje takmičara iz Vranja. To… »