Izvor: Sandžak haber arhiva vesti 05.10.2016

NAPETO U SREBRENICI! Specijalna policija RS-a upala u opštinu!

Sandžak haber 05.10.2016
Specijalna policija MUP-a Republike Srpske ušla je u zgradu gdje se nalazi izborni materijal, kazao je je član Centralne izborne komisije (CIK) BiH Suad Arnautović. “Želim da vas obavijestim da sam upravo saznao da je Specijalna policija MUP-a RS… »

Samsung Galaxy Note 7 eksplodira i u GTA

Sandžak haber 05.10.2016
Najnoviji telefon iz Samsungove Note serije je postao potpuni hit na Internetu, ali ne zbog svojih performansi. Kao što verovatno znate, uređaj je imao problema sa pregrevanjem i bukvalnim eksplodiranjem zbog toga. Moderi su naravno iskoristili prvu… »

HAOS KOD GIMNAZIJE U NOVOM PAZARU! Nakon tuče sevali noževi, jedna osoba povređena!

Sandžak haber 05.10.2016
NOVI PAZAR – U tuči koja se večeras dogodila u ulici Vuka Karadžića u blizini dve srednje i jedne osnovne škole u Novom Pazaru nožem su povređena dvojica mladića čiji identitet za sada nije poznat. Prema informacijama iz novoparazarske bolnice… »

Pet osoba povređeno u sudaru na putu Novi Pazar-Raška

Sandžak haber 05.10.2016
Pet lica iz Novog Pazara i Tutina povređeno je jutros oko 5 časova, prilikom sudara dva vozila u mestu Beoci na putu Novi Pazar-Raška. Povređjeni su prebačeni na hirurško odeljenje Opšte bolnice u Novom Pazaru i nalaze se van životne opasnosti… »

Jovanović: Ljajić je u pravu u vezi s 5. oktobrom

Sandžak haber 05.10.2016
Lider Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović smatra da je potpredsednik vlade Rasim Ljajić u pravu kada kaže da aktuelna vlast nastavlja vrednosti 5. oktobra. On objašnjava da je 5. oktobar uspeo da promeni one zbog kojih je do njega došlo… »

Student iz Srbije poginuo u Čikagu

Sandžak haber 05.10.2016
Detail of a ambulance light. Miloš Grujić (24) iz Petrovca na Mlavi tragično je izgubio život u ponedeljak 3. oktobra u Čikagu u SAD. Miloš je stradao nesrećnim slučajem kada su na njega pale vodovodne cevi sa kamiona pored kojeg je stajao. On je… »

Najjeftinije grejanje na drva, struja najskuplja

Sandžak haber 05.10.2016
Domaćinstva koja se ove zime budu grejala na drva imaće najniže troškove za ogrev, koji će ih stajati oko 35.000 dinara, saopštila je Agencija za energetiku Srbije (AERS). Prema računici AERS-a, najskuplje je grejanje na struju za koju se treba… »

Izveštaj EK umereno pozitivan, verovatno osvrt i na Savamalu

Sandžak haber 05.10.2016
An image taken on April 24, 2015 a woman walking outside the European Commission building in Brussels. AFP PHOTO / PHILIPPE HUGUEN / AFP PHOTO / PHILIPPE HUGUEN Napredak Srbije u ovogodišnjem izveštaju Evropske komisije biće ocenjen kao “umereno… »

Duraković pozvao Srebreničane da ne podležu panici

Sandžak haber 05.10.2016
U Ženevi je danas povodom 20. godišnjice genocida u Srebrenici postavljena izložba "Genocid u srcu Evrope" Tarika Samaraha. Izložba ima zadatak da građanima Ženeve i cijele Švicarske ispriča potpunu i istinitu priču o genocidu u Srebrenici. Na… »

Predstavljeni Google Pixel i Pixel XL telefoni

Sandžak haber 05.10.2016
Nakon nekoliko nedelja glasina i nepotvrđenih informacija, a posebno poslednjih dana kada smo saznali gotovo sve o novim Google telefonima, kompanija je danas zvanično predstavila Pixel i Pixel XL modele. Oba telefona je proizvela kompanija HTC, mada… »