Izvor: Srbija danas arhiva vesti 05.10.2016

Pred eleminacijom? Jeremića čeka veto zapadnih sila zbog NATO-a i Kosova!

Srbija danas 05.10.2016
Kandidat Srbije Vuk Jeremić verovatno će se suočiti sa vetom zapadnih sila na današnjoj šestoj rundi glasanja za novog genseka UN, piše AFP. Kako navode, to će se dogoditi zbog njegovog anti-NATO stava i protivljenja nezavisnosti Kosova. AFP… »

Ograda oko doma Vojske Na keju u potpuno novom ruhu: Izvršeni su i radovi na rekonstrukciji zelenila

Srbija danas 05.10.2016
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević zajedno je sa komandantom Prve brigade kopnene vojske, brigadnim generalom Željkom Petrovićem obišao Oficirski dom, poznatiji kao Dom vojske, na Beogradskom keju gde su nedavno završeni radovi na sanaciji i… »

Devojčica (4) se otrovala kokainom: Roditelji uhapšeni!

Srbija danas 05.10.2016
Ovakav slučaj se ne pamti! Devojčica stara četiri i po godine završila je u teškom stanju u bolnici u Zagrebu, a nalazi krvi i urina pokazali su da se radi o trovanju kokainom. Lekari su odmah pozvali policiju koja je još u bolnici uhapsila… »

Nestala struja u celom Obrenovcu: Radnik povređen i prevežen na Vojnomedicinsku akademiju!

Srbija danas 05.10.2016
Sve ekipe "Elektrodistribucije" i "Elektromreže Srbije" na terenu, kako bi situacija bila sanirana. U toku radova na mostu na Kolubari u okviru izgradnje Koridora 11, povređen je radnik i nestalo je struje u celom Obrenovcu. Sve ekipe EDB i EMS su na… »

Školarci Moskve i Beograda u vaterpolo duelu: Prisustvovao gradonačelnik Siniša Mali (foto)

Srbija danas 05.10.2016
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali i ministar Vlade Moskve i šef Departmana za spoljnoekonomske veze i međunarodne odnose Moskve Sergej Čerjomin prisustvovali su danas sportsko-omladinskom takmičenju. Gradonačelnik Beograda Siniša Mali i ministar… »

Kanditatura za Evropsku prestonicu kulture: Predstavljen projekat "Novi Sad 2021" u EU Infocentru

Srbija danas 05.10.2016
Predstavljanje kanditature održano je u Informacionom centru EU u Beogradu, a tom prilikom su se učesnicima skupa obratili član Gradskog veća za kulturu Dalibor Rožić, predsednik Organizacionog odbora za kandidaturu Novog Sada za Evropsku prestonicu… »

Kupili krntiju od juga za 320 evra: Hteli da vide dokle može da vozi, pa stigli do Mongolije!

Srbija danas 05.10.2016
I sad neka neko kaže ako sme da JUGO NEĆE DUGO! Riječki tim koji je sam sebe nazvao "Alan Ford", 13. jula sa "jugićem" se uputio u neverovatnu avanturu - iz Rijeke su vozili skroz do Mongolije i nazad, prešavši oko 18 hiljada kilometara evropskog i… »

Ovo je najlepši ulaz u Beogradu za 2016. godinu! (foto)

Srbija danas 05.10.2016
Tradicionalni konkurs traje već šestu godinu za redom. Zadovoljstvo nam je da je i ove godine veliki broj ulaza u Beogradu uzeo učešće kroz realizaciju nagradnog konkursa „Najlepši ulaz 2016“, koji tradicionalno šestu godinu za redom organizuje… »

Ovo je jedini srpski tim koji je predstavljen u novoj NBA 2K17 igri (video)

Srbija danas 05.10.2016
Šampion Srbije i ABA lige u NBA 2K17 igri. U igri NBA 2K17 prvi put naći će se sve ekipe Evrolige, među njima i naša Crvena zvezda MTS. Pored timova koji su pred vama naći će sei pet timova koji će igrati Evrokup. NBA 2K17 lista timova iz Evrope… »

Potresno! "Ne plašim se što sam Arkanova ćerka!" Anastasija Ražnatović otvoreno o svojoj realnosti (foto)

Srbija danas 05.10.2016
Biti dete poznatih roditelja nosi sa sobom odgovornost i teret. Anastasija Ražnatović, kćerka pevačice Svetlane Cece Ražnatović, imala je samo godinu i po dana kada je njen otac Željko Ražnatović Arkan ubijen. A photo posted by … »