Izvor: Telegraf arhiva vesti 05.10.2016

Drama u Srebrenici: Policajci MUP RS ušli u zgradu gde se nalaze glasački listići

Telegraf 05.10.2016
Aleksandra Simojlović, portparol CJB Bijeljina u izjavi za N1 je rekla je da se pripadnici MUP-a nalaze u zgradi kako "ne bi došlo do narušavanja stanja sigurnosti" Policija MUP-a Republike Srpske ušla je u zgradu gde se nalazi izborni materijal… »

Srbija pred ultimatumom: Ako ga prihvatimo, dajem ostavku - rekao Đurić

Telegraf 05.10.2016
Beograd do nedelje treba da se izjasni da li prihvata ili ne prihvata "nakaradan predlog sporazuma o telekomunikacijama", kaže Đurić. Pred Srbiju je, kada je reč o Kosovu i Metohiji, postavljen težak i ozbiljan ultimatum jer se traži da se odreknemo… »

12 godina od smrti gardista i 4 stvari koje i dalje nisu jasne!

Telegraf 05.10.2016
Savić tvrdi da se Jakovljević i Milovanović nisu ubili, već da je na njih pucalo “treće lice”. Pre 12 godina, tačnije 5. oktobra 2004. Srbiju je potresla stravična vest o smrti dvojice pripadnika Gardijske brigade. Iako je prošlo ovoliko… »

Novosadski Dom vojske nikad lepši (foto)

Telegraf 05.10.2016
Na potezu ograde koja je bila dotrajala, oštećena i destabilizovana, postavljena je i izgrađena potpuno nova ograda u dužini od oko 260 metara i u visini od oko dva metra. Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević zajedno je sa komandantom Prve… »

Drama kakvu region ne pamti: Devojčica (4) se otrovala kokainom!

Telegraf 05.10.2016
Nezapamćen slučaj dogodio se u Zagrebu. Devojčica stara četiri i po godine završila je u teškom stanju u bolnici u Zagrebu, a nalazi krvi i urina pokazali su da se radi o trovanju kokainom. Carinici su zaustavili automobil i pronašli kutije od… »

Ovaj rus je projektovao zgradu Vlade republike Srbije: Od danas jedna ulica na Vračaru nosi ime po njemu!

Telegraf 05.10.2016
Nikolaj Krasnov je jedan od najznamenitijih Rusa koji su boravili u Beogradu nakon revolucije 1918. godine, kada je u Beograd stiglo 50.000 Rusa. Osim zgrade Vlade, on je projektovao i zgradu Ministarstva finansija, Ministarstva inostranih poslova ali i… »

Horor na putu Podgorica - Cetinje: Jedna osoba stradala u teškoj saobraćajnoj nesreći

Telegraf 05.10.2016
U saobraćajnim nesrećama na putevima u Crnoj Gori u poslednjih 15 dana poginulo je 12 osoba. Jedna osoba je poginula danas popodne na magistralnom putu Podgorica – Cetinje, kod mesta Belveder, saopštila je crnogorska policija. DVE DEVOJKE POKOŠENE… »

Ceo obrenovac ostao bez struje: U havariji na mostu na Kolubari povređen radnik

Telegraf 05.10.2016
Sve ekipe "Elektrodistribucije" i "Elektromreže Srbije" na terenu, kako bi situacija bila sanirana. U toku radova na mostu na Kolubari u okviru izgradnje Koridora 11 došlo je do havarije, prilikom koje je povređen radnik, a nestala je i struja u celom… »

Sedište Vlade Srbije od 13. oktobra u kasarni "Knjaz Mihailo"

Telegraf 05.10.2016
Tokom boravka Vlade Srbije u Nišu biće održan niz foruma, biće prijema građana i delegacija, najavio gradonačelnik Niša. Vlada Srbije i premijer Aleksandar Vučić doći u Niš 13. oktobra, rekao je gradonačelnik Niša Darko Bulatović. VLADA… »

Panika u Leskovcu: Pokušali da otmu tri dečaka!

Telegraf 05.10.2016
Pokušaj otmice mališana dogodio se usred bela dana u dva navrata i to nedaleko od policijske stanice. Leskovačka policija traga za grupom nuškaraca koji su pokušali da kidnapuju petoricu dečaka iz romskog naselja Sat mahala. POGLEDAJTE SAOBRAĆAJ… »