Izvor: Večernje novosti arhiva vesti 05.10.2016

Muslin: Moldavija ne može da nas iznenadi

Večernje novosti 05.10.2016
Tim je sastavljen i igrači znaju. Mada, uvek može nešto da se promeni u poslednjem momentu, iako nemam nikakvih dilema – rekao je selektor Srbije pred duel u Kišinjevu. Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin rekao je da je njegov… »

Vuk bez fotelje, Gutereš gensek

Večernje novosti 05.10.2016
SB UN u četvrtak će predložiti kandidata za prvog čoveka svetske organizacije. Jeremiću drugo mesto i podrška osam zemalja. BIVŠI portugalski premijer i dugogodišnji visoki komesar za izbeglice Antonio Gutereš biće novi generalni sekretar… »

U mrežu ulažu 150 miliona evra

Večernje novosti 05.10.2016
Kompanija "Telekom Srbija" i kineski "Huavej" u naredne tri godine zajedno obnavljaju fiksne telekomunikacije. KOMPANIJE "Telekom Srbija" i kineski "Huavej" obelodanili su u sredu detalje ugovora o modernizaciji fiksne mreže u Srbiji, kojim je… »

Roditelji gardista za anketnu komisiju

Večernje novosti 05.10.2016
Razjašnjavanje smrti dvojice vojnika na straži u Topčideru pre 12 godina. Ako je ne bude, obratiće se Evropskoj komisiji, Savetu Evrope, EP i UN. PRAVNI zastupnici porodica Dragana Jakovljevića i Dražena Milovanovića, koji su poginuli na straži… »

Dan kada je pao Milošević

Večernje novosti 05.10.2016
Posle masovnih demonstracija u Beogradu 5. oktobra 2000. okončana vladavina predsednika SRJ. PRE 16 godina, 5. oktobra, posle višednevnih protesta širom Srbije, na ulice Beograda izašlo je više stotina hiljada ljudi. Tim demonstracijama, 2000… »

Glasove čuva policija

Večernje novosti 05.10.2016
Policija RS čuva vreće sa glasačkim listićima u Srebrenici, a novo prebrojavanje na pet biračkih mesta očekuje se u naredna 72 časa. POLICIJA RS čuva vreće sa glasačkim listićima u Srebrenici, a novo prebrojavanje na pet biračkih mesta… »

Migranti se vratili u Beograd, odustali od šetnje do Mađarske

Večernje novosti 05.10.2016
Svi migranti koji su u utorak peške krenuli ka granici sa Mađarskom odlučili su, nakon pregovora sa predstavnikom Komesarijata za izbeglice, da se vrate u Beograd. Svi migranti koji su u utorak peške krenuli ka granici sa Mađarskom odlučili su… »

Vučić: Brisel nas stavlja pred tešku odluku; Ne bi bilo moralno da preduzimam sankcije protiv RS

Večernje novosti 05.10.2016
Premijer Vučić objašnjava da je razlog zastoja u dijalogu sa Prištinom tačka koja se tiče imovine Srbije na KiM i sada je teško doneti pozitivnu odluku o tome, a teško je i negativno odgovoriti. Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio… »

Vladimir Ivić: Partizan je moja najveća ljubav

Večernje novosti 05.10.2016
Moja karijera je bila kasnije plodonosnija, ali za mene je 1998. bila posebna kada sam iz Zrenjanina došao u šampionski Partizan, rekao je aktuelni trener PAOK. Trener fudbalera FK PAOK rekao je danas da se raduje zbog toga što će prvi put kao trener… »

Tuga u melnici Srpskog studenta u Čikagu ubile cevi: Miloš planirao da se vrati u Srbiju, nesreća prekinula sve planove!

Večernje novosti 05.10.2016
Meštani podhomoljskog sela u šoku posle pogibije Miloša Grujića. Brat Bogdan: Čuli smo se telefonom pre dva dana. Bio je dete za primer, lepo vaspitan i vredan. MOJ brat je u Novom Sadu završio treću godinu DIF-a, a pre dve i po godine otišao je u… »