Regioni arhiva vesti 05.10.2016

Godišnjica petooktobarske revolucije

RT Kragujevac 05.10.2016
Prošlo je 16 godina od demonstracija 5. oktobra u Beogradu koje su dovele do slamanja režima Slobodana Miloševića. Među demonstrantima 5. oktobra bilo je dosta Kragujevčana. Obeležavanje godišnjice petooktobarskih demonstracija svake godine sve je… »

Iza brave Leskovčani koji su zverski pretkuli dvojicu mladića

Jugmedia 05.10.2016
LESKOVAC – Leskovčani V.S.(39) i M.M. (27), koji su 29. oktobra pretukli dvojicu mladića na parkingu ispred Doma sindikata, a od kojih je jedan dobio izliv krvi u mozgu i prebačen na lečenje u Klinički centar Niš, našli su se iza brave U… »

Počela dečija nedelja

OK radio 05.10.2016
U okviru „Dečije nedelje“, gosti mališana vrtića „Čarolija“ bili su predsednik Skupštine Vranja Dejan Tričković i gradski većnici Zorica Jović i Nenad Đorđević. Cilj ovakvih tradicionalnih susreta je upoznavanje dece sa gradskim… »

Energetika: Proba sistema daljinskog grejanja

iKragujevac 05.10.2016
Toplotni izvori "Energetike" su od danas 05.10.2016. godine započeli tople funkcionalne probe sistema daljinskog grejanja, koje će se izvoditi sukcesivno, po delovima grada. "Enegetika" apeluje na korisnike da tokom toplih proba prijavljuju sva… »

Sutra će bez električne energije biti nekoliko ulica

iKragujevac 05.10.2016
Najava isključenja električne energije za sutra. -Zbog zamene mernog uređaja u vremenu od 08.00 do 14.00 sati doći će do kratkih prekida u isporuci električne energije potrošačima u naselju Stanovo kod Doma zdravlja, deo Petrovca-iznad zatvora… »

Završena eksproprijacija za zaobilaznicu oko Leskovca

Jugmedia 05.10.2016
LESKOVAC -Višegodišnji problem s eksproprijacijom zemljišta na kojem je projektovana obilaznica na Bulevaru Nikole Pašića je rešen, saopštavaju iz kabineta gradonačelnika Leskovca. „Grad Leskovac okončao je proces koji je bio jedna od glavnih… »

Naselje Crvena zvezda i dalje bez struje: Građani odblokirali ulicu i vratili se kućama

Kurir 05.10.2016
NIŠ - Stanovnici niškog naselja Crvena zvezda odblokirali su danas oko podneva Ulicu Dušana Popovića, nakon što su je zbog isključene struje držali u blokadi skoro ceo dan. Stanovnik tog naselja Sulejman Sulejmanović rekao je da su ljudi uklonili… »

Vranjski maratonac deseti u Slovačkoj

OK radio 05.10.2016
Kristijan Stošić, maratonac iz Vranja osvojio je deseto mesto u slovačkom gradu Košice na najstarijem maratonu u Evropi. Ova sportska manifestacija održana je po 93. put uz učešće čak 12.000 trkača u maratonu i polumaratonu. Trčalo se dva kruga… »

KKS traži jeftinije, “Energetika” uputila zahtev da grejanje poskupi!

Ritam grada Kg 05.10.2016
Udruženje Kragujevački kućni savet, nakon novog sastanka sa rudkovodstvom “Energetike”, ostaje pri zahtevu da grejanje mora da pojeftini. “Energetika” je, uprkos svemu, zatražila poskupljenje. Predstavnici tog udruženja juče su se sastali sa… »

Radnici na Koridoru oštetili cevovod, celo Belo Polje ostalo bez vode

Blic 05.10.2016
Meštani Belog polja kraj Pirota protestovali su na deonici istočnog kraka Koridora 10, jer su kako tvrde, ostali bez vode greškom izvođača radova. Optužuju firmu ''Trejs'' da je oštetila cevovod kojim se ovo selo snabdeva vodom i prete blokadom… »