Beograd arhiva vesti 13.10.2016

Vesić: Izabran izvođač radova za fontanu Slavija

Danas 13.10.2016
Gradski menadžer Goran Vesić izjavio je da je Nadzorni odbor Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda doneo na jučerašnjoj sednici odluku da dodeli ugovor za izgradnju fontane na Trgu Slavija kompaniji „Pmc inženjering” iz… »

Teška noć u Beogradu u: šest saobraćajnih nezgoda povređeno sedam osoba, mladić izboden u Resniku

Blic 13.10.2016
Sedam osoba je povređeno u šest saobraćajnih udesa protekle noći u Beogradu, a Hitna pomoć je intervenisala 132 puta. - Protekla noć je bila izuzetno teška za srčane bolesnike i Hitna pomoć je intervenisala 132 puta od kojih 21 na javnom mestu… »

Ritejl park „Shoppi” u Borči investicija vredna 15 miliona evra

Studio B 13.10.2016
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali svečano je otvorio ritejl park „Shoppi” u Borči koji se prostire na više od 13.000 kvadratnih metara. foto Beoinfo Gradonačelnik je podsetio da je za ovaj objekat kamen temeljac postavljen pre šest meseci. –… »

Pucnjava kod CZ-a, ubijen muškarac

Studio B 13.10.2016
Na raskrsnici Bačvanske i Ulice Gospodara Vučića, nedaleko od kapija Centralnog zatvora u Beogradu, došlo je do pucnjave oko 21 sat u kojoj je jedna osoba ubijena. Na teren je izašla ekipa Hitne pomoći, a kako saznajemo jedna osoba je ubijena, a… »

Samoubistvo na groblju: Muškarac se ubio na Bežanijskoj kosi

Blic 13.10.2016
Muškarac starosti između 50 i 60 godina upucao se na Novom bežanijskom groblju oko 12.30. Kako saznajemo, on je izvršio samoubistvo tako što je pištoljem pucao sebi u glavu. Ovu vest je za "Blic" potvrdila Nada Macura. - Muškarac star između 50 i… »

Kultna beogradska kafana se prodaje: Razlog će vas potpuno rastužiti

Kurir 13.10.2016
BEOGRAD - Imam 72 godine, nemam naslednika, i to je glavni razlog zašto prodajem “Šešir moj”, kaže Vlado Ilić, vlasnik kultne skadarlijske kafane. - Sin je završio srednju ugostiteljsku školu i spremao se da preuzme posao. A onda je, nedavno… »

Beograd bez prepreka za slabovide

Danas 13.10.2016
Gradski sekretar za saobraćaj Dušan Rafailović izjavio je danas da je za protekle dve godine Grad mnogo uradio za unapređenje položaja invalida i da imaju još predloga koji će taj položaj dodatno poboljšati. Rafailović je sa gradskom sekretarkom… »

Vesić: Rešavamo kanalizaciju za građane Petke

Studio B 13.10.2016
U lazarevačkom naselju Petka počeli radovi na izgradnji dve fekalne stanice na trasi kolektora pored pruge čime će biti rešen problem kanalizacije za oko 1.500 domaćinstava tog naselja. Gradski menadžer Goran Vesić kaže da su urađeni cevovodi za… »

Građevinske mašine u Savamali: Prave parking u Hercegovačkoj

Večernje novosti 13.10.2016
Na ovom mestu, pre pola godine, u noći između 24. i 25. aprila pod još nepoznatim okolnostima srušeno je nekoliko objekata. KOMPANIJA "Beograd na vodi" pre desetak dana počela je izgradnju parkinga, na parceli u Hercegovačkoj ulici. Na ovom mestu… »

Labudovo brdo dobija dom zdravlja za šest meseci

Politika 13.10.2016
Novi objekat na uglu Oplenačke ulice i Ljubomira Ivkovića Šuce imaće opštu medicinu, pedijatriju, ginekologiju, stomatologiju, laboratoriju i patronažu. Posle četiri decenije lečenja u neuslovnom objektu u suterenu, ispod ploče koja često… »