Izvor: 24 Sata arhiva vesti 13.10.2016

Bob Dilan dobio Nobelovu nagradu za književnost

24 Sata 13.10.2016
Niti je bio među favoritima, niti je bio među piscima ozbiljno shvaćen kao konkurencija u ovogodišnjoj trci za Nobelovu nagradu za književnost - ali fanovi Boba Dilana koji su slušali njegovu poeziju i čitali njegove knjige znaju zašto je baš on… »

Donald Tramp poslao snažnu poruku Srbiji - svideće vam se

24 Sata 13.10.2016
Kandidat za predsednika SAD Donald Tramp javno se izvinio Srbiji zbog bombardovanja 1999. godine. "Moram, pre svega, da vam kažem da je bombardovanje Srba, koji su bili naši saveznici u oba svetska rata, bila velika greška. Srbi su veoma dobri ljudi… »

Novi Sad je evropska prestonica kulture za 2021. godinu!

24 Sata 13.10.2016
Novi Sad je danas u Briselu proglašen evropskom prestonicom kulture za 2021. godinu! Nakon finalne prezentacije projekta „Novi Sad 2021“, koju je danas u Briselu održala novosadska delegacija, panel nezavisnih eksperata doneo je istorijsku odluku da… »

Novak bi naredne godine mogao da raskine saradnju sa Bekerom

24 Sata 13.10.2016
Nemački mediji od četvrtka bruje da je došao kraj saradnje između Novaka Đokovića i Borisa Bekera! Legendarni Nemac nije sa Novakom u Šangaju, već Marjan Vajda, što istina ne mora ništa da znači jer se njih dvojica smenjuju na turnirima, ali za… »

Za Anet bi se otimale firme u celom svetu - u Srbiji je odbijaju iz apsurdnog razloga

24 Sata 13.10.2016
Kada je pre četiri godine slučajno na Jutjubu naletela na našu muziku, Anet nije znala ni reč srpskog jezika. Ipak, zaljubila se na prvi pogled. Tada nije ni slutila da će je godinama kasnije druga ljubav dovesti baš u Beograd, ali ni da će biti… »

Misteriozni ritual: Zašto Obama skida burmu pre rukovanja?

24 Sata 13.10.2016
Jedan od predsedničkih poslova je i rukovanje s ljudima. S mnogo ljudi. Američki predsednik Barak Obama za takve situacije preduzima posebne mere bezbednosti, ali to se ne odnosi na dezinfikovanje ruku nakon rukovanja, piše Vašington post. Na nedavnom… »

Iz ugla Beograđanina: Zašto moraš da budeš kučka da bi te voleo najviše na svetu

24 Sata 13.10.2016
Da li si se ikada pitala da uprkos tome što si pokazala svoje najlepše lice, muškarci tvojih snova redovno biraju druge devojke? Ponekada nije dovoljno biti iskren prema muškarcu. „Ne zoveš me dovoljno“ ili „Nikada mi ne govoriš da me… »

LJUBAVNE TRAGEDIJE: Domaći hitovi koji kriju najtužnije istinite priče

24 Sata 13.10.2016
Tragična smrt mladih ljubavnika, samoubistvo mlade na venčanju, pismo devojke na samrti - posle ovih legendi neke pesme će vam drugačije zvučati. "Zmaj" - Indira Radić Folk pevačica Indira Radić imala je najveći estradni uspeh s pesmom "Zmaj", a… »

Venčanica o kojoj svi pričaju - kad se okrene, shvatićete zašto Da li se vama sviđa?

24 Sata 13.10.2016
U Njujorku je trenutno u toku Nedelja mode za venčanice - to je doba godine kada se vrhunski dizajneri venčanica širom sveta okupljaju i predstavljaju svoje najbolje modele. Malo je reći da modne piste pršte od romantike, cirkona i lepršavih… »

Srpske glumice koje obožavate, a ne možete da se setite nijednog njihovog skandala

24 Sata 13.10.2016
Bave se javnim poslom i svesne su da njihova privatnost nikada ne može biti ista kao ona koju ima vaša kasirka iz supermarketa. Pa ipak, ove žene su se trudile da se zadrže u vrhu samo zahvaljujući onome kako rade na sceni i ispred kamere, skandali… »