Izvor: Alo/Politika arhiva vesti 13.10.2016

Nikolić: Video sam se sa Karićem, pa šta?

Alo 13.10.2016
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić potvrdio je danas da se sa predsednikom BK Grupe Bogoljubom Karićem video za vreme vojne parade u Moskvi, te da bi se ponovo sastao sa njim, jer, kako je rekao, u tome ne vidi ništa loše. „Sastao sam se sa… »

Edi Rama: Mislio sam da će Vučić umreti!

Alo 13.10.2016
"Sećam se Aleksandrovog izraza lica kada sam mu pre dve godine pomenuo Kosovo...", počeo je priču albanski premijer. Premijer Albanije Edi Rama rekao je večeras u Beogradu da su odnosi Srbije i Albanije napredovali u prethodne dve godine. "Neko me je… »

Vučić: Veće plate i penzije do Nove godine!

Alo 13.10.2016
Premijer najavio i da je odvojeno još dve milijarde dinara za Jug Srbije, od čega će Niš dobiti 300 miliona za sređivanje grada. Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić najavio je večeras povećanje penzija i plata u javnom sektoru do kraja… »

Čanak: Krajnje vreme za smenu Nikolića

Alo 13.10.2016
"On četiri i po godine ne može da shvati da je predsednik suverene države Srbije, a ne ruske provincije", rekao lider LSV. Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak ocenio je danas da je "krajnje vreme" da Tomislav Nikolić bude smenjen… »

Pajtić osniva stranku i ruši DS!

Alo 13.10.2016
Bojan Pajtić ne miri se sa porazom koji je pretrpeo na unutarstranačkim izborima u DS-u i kreće stopama Borka Stefanovića! Iako se nigde ne pojavljuje i ne oglašava, a čak je zanemario i svoje obaveze u Skupštini Srbije, pa danima ne dolazi na… »

Toma: Idem na izbore, pa nisam nesposoban!

Alo 13.10.2016
Predsednik Srbije dodao da nije ni bolestan, ni umoran, niti je završio sve poslove. Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je da će redovni predsednički izbori biti na vreme i da nema potrebe da se o tome sada razgovara. Nikolić je rekao da ne… »

Niški uštipak, gibanica i baklava za goste iz Albanije!

Alo 13.10.2016
"Visoki zvaničnici su bil skromni, prepustili su nama da odaberemo jelovnik i pokažemo se u najboljem svetlu", kaže dirtektorka hotela u kojem će biti smešteni gosti. Za učesnike Biznis formuma Srbija-Albanija, koji će sutra biti održan u Nišu… »

Potpredsednik SPS prešao kod naprednjaka

Alo 13.10.2016
Doktor Jovan Jakonić, potpredsednik Gradskog odbora SPS napustio je tu stranku i prešao u SNS. Jakonić je bio i odbornik socijalista u Skupštini grada, ali je mandat vratio dojučerašnjoj partiji. Njegov prelazak je veliko iznenađenje i u SPS-u i… »

S Vučićem bi da priča 1.200 Nišlija

Alo 13.10.2016
Više od 1.200 građana Niša i okoline prijavilo se za razgovor sa premijerom Aleksandrom Vučićem, tokom njegovog boravka u Nišu. Kako je Tanjugu rečeno u kabinetu premijera, Vučić će se sresti sa više od 20 građana i to uglavnom sa onima koji… »

Ovde će srpski ministri jesti i spavati sedam dana! (FOTO)

Alo 13.10.2016
Premijeru i ministrima u niškoj kasarni na raspolaganju i dva velika plazma televizora, nekoliko špilova karata, šah, kao i dva računara sa štampačem. Premijera Aleksandra Vučića i članove njegovog kabineta u niškoj kasarni "Mija Stanimirović"… »