Izvor: Beta arhiva vesti 13.10.2016

Trener: Tajson Fjuri će se vratiti u ring

Beta 13.10.2016
Britanski bokser Tajson Fjuri vratiće se u ring, uprkos tome što je napustio šampionske titule, rekao je danas njegov trener i stric Piter Fjuri. Fjuri je danas napustio šampionske titule u teškoj kategoriji u verzijama WBO, WBA i IBO, a posle toga… »

LDP: Nikolić ugrožava odnose Srbije sa Evropskom unijom

Beta 13.10.2016
Liberalno-demokratska partija (LDP) optužila je danas predsednika Srbije Tomislava Nikolića da svojim izjavama iz Rusije komplikuje odnose sa Evropskom unijom i dodala da su njegove poruke različite od onih saopštenih posle sednice Vlade u utorak… »

Hamilton se povukao sa tesitranja zbog bolova u stopalu

Beta 13.10.2016
Aktuelni šampion Formule 1 vozač Mercedesa Luis Hamilton povukao se danas sa testiranja Pirelijevih guma u Barseloni kako bi se odmorio i oporavio od bolova u stopalu i spremno dočekao trku za Veliku nagradu SAD u Ostinu. "Luis je osetio nelagodu i… »

Umro Dario Fo

Beta 13.10.2016
Italijanski dramski pisac i dobitnik Nobelove nagrade za književnost 1997. Dario Fo umro je u 91. godini, javili su danas italijanski mediji. Fo je poznat po svojoj oštroj političkoj satiri u komadima kao što je "Slučajna smrt jednog anarhiste"… »

Konan O'Brajan domaćin koncerta Nobelove nagrade za mir

Beta 13.10.2016
Američki voditelj Konan O'Brajan biće domaćin ovogodišnjeg tradicionalnog koncerta povodom dodele Nobelove u nagrade za mir. Koncert je zakazan za 11. decembar u Oslu, a na bini će nastupiti Helsi (Helsey), navodi agencija AP. Dobitnik ovogodišnje… »

Nikolić: Srbija i Rusija će i dalje razvijati humanitarni centar u Nišu

Beta 13.10.2016
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je danas da će Srbija zajedno sa Rusijom i dalje razvijati Srpsko-ruski humanitarni centar u Nišu. "Oni koji se protive tom centru predstavljaju protivnike svega onoga što povezuje Beograd i Moskvu", rekao… »

Fjuri ostao bez licence

Beta 13.10.2016
Britanski bord za kontrolu boksa oduzeo je danas licencu Tajsonu Fjuriju, doskorašnjem neprikosnovenom šampionu teške kategorije, koji je nedugo pre toga napustio titule u verzijama WBO, WBA i IBO. "Britanski bord za kontrolu boksa potvrdio je da je… »

Džesika Enis-Hil završila karijeru

Beta 13.10.2016
Bivša olimpijska šampionka u sedmoboju, Britanka Džesika Enis-Hil saopštila je danas da je odlučila da završi karijeru. "Sjajne uspomene... Od moje prve titule šampiona sveta u Berlinu 2009. godine, pa sve do Rija imala sam sreće da imam… »

Rama za AFP: Kosovo je nezavisna država

Beta 13.10.2016
Srbija mora da prizna da je Kosovo nezavisna država, izjavio je danas albanski premijer Edi Rama u intervjuu za agenciju Frans pres u Beogradu, gde je u zvaničnoj poseti. Rama je ocenio da se oni koji odbijaju da priznaju kosovsku nezavisnost "i dalje… »

Vučić i Rama: Veliko zalaganje Angele Merkel za region

Beta 13.10.2016
Premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da bi odlazak Angele Merkel s vlasti u Nemačkoj, bilo loše za region jer je ona uložila ogromne napore da se reše problemi u regionu. Vučić je na 6. Beogradskom bezbednosnom forumu na pitanje… »