Izvor: Beta arhiva vesti 13.10.2016

Mitrović: Da smo odigrali samo trunku pametnije

Beta 13.10.2016
Kapiten košarkaša Crvene zvezde Luka Mitrović rekao je da mu je žao što ekipa nije večeras pobedila Darušafaku u prvom kolu Evrolige, i ocenio je da je tim mogao da slavi da je odigrao "trunku pametnije". "Prvo poluvreme smo odigrlai izuzetno… »

Cipras traži sporazum o olakšavanju duga

Beta 13.10.2016
Grčki premijer Aleksis Cipras obećao je danas da će u narednih nekoliko nedelja uvesti novu grupu mera štednje i naveo da će njegova zemlja tražiti da sporazum sa poveriocima o olakšavanju grčkog duga bude zaključen do Božića. "Ne dolazimo kao… »

Kremlj: Glavne teme samita BRIKS globalna ekonomija i terorizam

Beta 13.10.2016
Samit zemalja grupe BRIKS - Brazil, Rusij, Indija, Kina i Južna Afrika, 15. i 16. oktobra u Indiji, fokusiraće se na svetsku ekonomiju i borbu protiv terorizma, izjavio je danas savetnik Kremlja Jurij Ušakov, prenela je agencija TASS. "Na dnevnom redu… »

Podrška predsedniku opštine Čajetina

Beta 13.10.2016
Grupa gradjana u Čajetini i nekoliko političara pružili su podršku predsedniku opštine Čajetina Milanu Stamatoviću kome izvršitelji pokušavaju da zaplene imovinu, objavio je danas portal Komentar-pres (www.komentarpress.net). Milan Stamatović… »

Ljubljana u odbrani pozorišnog dela

Beta 13.10.2016
Nakon protesta u Poljskoj i BiH povodom otkazivanja predstave Olivera Frljića "Naše nasilje i vaše nasilje" Slovensko mladinsko gledališče je neposredno pred ljubljansku premijeru oštro protestovalo. "Izražavamo protest i najdublju zabrinutost zbog… »