Izvor: Glas Zapadne Srbije arhiva vesti 13.10.2016

Prekinut lanac prodaje narkotika

Glas Zapadne Srbije 13.10.2016
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu i Čačku su, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, nakon intenzivnog operativnog rada, pronašli laboratoriju za proizvodnju opojne droge i presekli organizovan lanac prodaje narkotika… »

TV Požega gasi signal

Glas Zapadne Srbije 13.10.2016
Požega - Posle dve godine, žitelji ove opštine prvi put u programu lokalne TV nisu mogli da prate zasedanje lokalnog parlamenta, jer je troje zaposlenih novinara otvorilo bolovanje, a tehničko osoblje predvođeno direktorom i urednikom Snežanom… »

SANA i Glas pazara da se izvinu Rovčaninu

Glas Zapadne Srbije 13.10.2016
Prijepolje - Alem Rovčanin vlasnik PP Medija iz Prijepolja najavio je tužbu protiv poratla Glas pazara i televizije SANA zbog neovlašćenog preuzimanja teksta i fotografija koje je ovo glasilo bez dozvole autora emitovao na svom portalu, a preuzela… »

Slabovidi maratonac stigao i u Čačak

Glas Zapadne Srbije 13.10.2016
Čačak - Pedesetogodišnji Kragujevčanin Goran Nikolić, koji se odlučio na sportsko-humanitarni pohoda - 55 maratona za 55 dana, stigao je i do Čačka. Goran je na ovaj maraton krenuo 3. septembra iz Kragujevca. Želja mu je da animira ljude dobre… »

U požaru izgoreo sprat, Vasiljevići se nadaju pomoći

Glas Zapadne Srbije 13.10.2016
Prijepolje - U požaru koji je izbio u kući dvanaestočlane porodice Milovana Vasiljevića iz prijpoljskog sela Pravoševo, izgoreo je kompletan nameštaj, ormari sa garderobom, zamrzivač, kućni apartati, kao i stolartija na celom spratu. Požar se… »

Obučeni Viki-bibliotekari

Glas Zapadne Srbije 13.10.2016
Čačak - Akreditovan seminar Univerzitetske biblioteke „Svetozar Marković“ Viki-bibliotekar održan je u Regionalnom centru za profesionalno usavršavanje u Čačku. Predavači Aleksandra Popović, Oja Krinulović, Mile Stijepović i Bojan Nikolić… »

Počela rekonstrukcija fasade zgrade grada

Glas Zapadne Srbije 13.10.2016
Čačak - Rekonstrukcija fasade zgrade Uprave grada Čačka, počela je danas, a za taj posao angažovano je Građevinsko preduzimačka radnja "Ključ univerzal". Na taj način, posle 15 godina, zgrada, u kojoj su smeštene gradske službe, dobiće novi… »

Besplatna analiza zemljišta za bolji prinos voća

Glas Zapadne Srbije 13.10.2016
Čajetina - U sklopu realizacije projekta "Utvrđivanje potreba i preporuka sprovođenja meliorativnih mera uređenja zemljišta na teritoriji opštine Čajetina", Zlatiborski "Eko Agrar", u saradnji sa Institutom za voćarstvo iz Čačka, uputio je poziv… »

Sutra se navršava 56 godina od održavanja prvog Sabora trubača

Glas Zapadne Srbije 13.10.2016
Guča - Na Pokrov Presvete Bogorodice u porti gučke crkve Svetog arhangela Gavrila, 14. oktobra 1961. godine, održan je prvi Dragačevski sabor, koji je sve do 1971. nosio naziv Dragačevski sabor seoskih trubača Srbije. Najveće uzbuđenje izazvalo je… »

Pokolj ovaca u domaćinstvu Stojanovića u Mršincima

Glas Zapadne Srbije 13.10.2016
Čačak - Psi lutalice su tokom noći zaklale dve ovce i jedno jagnje u domaćinstvu Bogoljuba Stojanovića u selu Mršinci. Stojanović je jutros, kada je ustao da nahrani životinje, zatekao krvav prizor u svom toru. Njegov sestrić Bratislav… »