Izvor: iKragujevac arhiva vesti 13.10.2016

Prelep prizor u Kragujevcu (foto)

iKragujevac 13.10.2016
Današnje vreme je dobro uticalo na Kragujevčane. Ulice su bile pune tokom dana, a ljudi su delovali veseliji. Sunce je sve oraspoložilo. Na Metino brdo dolaze mnogi Kragujevčani. To je poznato mesto u gradu po svom pogledu na ceo grad. fShare Tweet… »

Upozorenje za vozače: Ako vozite u alkoholisanom stanju, biće vam oduzet auto!

iKragujevac 13.10.2016
Izmene i dopune Zakona o bezbednosti saobraćaja, koje bi uskoro trebalo da nađu pred ministrima u Vladi, a zatim i pred poslanicima u Parlamentu, donose velike promene. Trajno će se oduzimati vozila onima koji voze u alkoholisanom stanju, kao i onima… »

Aranđelovac: Romeo i Julija iz Đurinih ćelija

iKragujevac 13.10.2016
Aranđelovac- Planina Rudnik iznedrila je još jedno (ne)očekivano arheološko otkriće – manastir Đurine ćelije iz ranog 15. veka sa izuzetno kvalitetnim freskama, ostacima manastirskih zgrada, nekropolom i mnoštvom nepoznanica, koje će tek u… »

Udes u Koloniji! (foto)

iKragujevac 13.10.2016
Kako iKragujevac saznaje došlo je do saobraćajne nezgode u naselju Kolonija kod Plavog mosta. Došlo je do sudara između putničkog i teretnog vozila, a ekipa hitne pomoći i policija stižu na lice mesta da utvrde štetu. Još uvek se ne zna da li ima… »

Zabrinjavajuće: Kragujevčani sve češće traže spas u kockarnicama

iKragujevac 13.10.2016
Zavisnici od igara na sreću osim što ostaju bez novca i imovine, ostaju i bez zdravlja. Nakon gubitka u kladionici ili kockarnici sve češće odlaze na lečenje kod psihijatra. U Kragujevcu je vidljiv porast broja zavisnika od igara na sreću… »

Porodičan dan u Cineplexxu

iKragujevac 13.10.2016
Rode donose decu..ili su donosile pre… A šta rade u 21. veku? Odgovor na ovo pitanje saznajte na Porodičnom danu u bioskopima Cineplexx Delta City, Kragujevac Plaza i UŠĆE Shopping Center koji će biti održan u nedelju, 16. oktobra, u periodu od 12… »

Ako ne zamenite gume do 1. novembra, čeka vas velika kazna!

iKragujevac 13.10.2016
Sva vozila u Srbiji, od utorka 1. novembra trebalo bi da imaju zimske gume, međutim, ukoliko vas policija uhvati bez njih, a na kolovozu nema snega ili leda, kazna vam neće biti napisana, kaže predsednik Srpskog komiteta za bezbednost saobraćaja Damir… »

Maratonac Goran Nikolić stigao i u Aranđelovac

iKragujevac 13.10.2016
Čudesni poduhvat Kragujevčanina Gorana Nikolića nastavlja se ustaljenim tempom, sada već ''broji sitno'' do obaranja Ginisovog rekorda. Selo Lužnice kraj Kragujevca, na putu prema Topoli, je bilo mesto odakle je startovala 39. etapa maratona. Dalje… »

"Katarina Pejak & friends" u SKC-u

iKragujevac 13.10.2016
Večeras u Studentsko kulturnom centru nastupiće Katarina Pejak od 21h. Katarina Pejak je kantautorka, pevačica i pijanistkinja koja trenutno živi i radi u Nešvilu (Tenesi, SAD). Njena muzika počiva na tradicijama američke muzike (bluz, kantri… »

Neverovatno: Incest u Srbiji je samo u nekim slučajevima kažnjiv

iKragujevac 13.10.2016
U velikom broju zemalja incest se tretira kao krivično delo, za koje je određena zakonska kazna. Međutim, to nije slučaj sa svim zemljama, pa u nekim incest ne samo da nije kažnjiv, već je praktično legalan. Srbija je, nažalost, među njima… »