Izvor: Jugmedia arhiva vesti 13.10.2016

Početak gradnje železničke obilaznice oko Niša 2018. godine

Jugmedia 13.10.2016
NIŠ – Ministarka saobraćaja Zorana Mihajlović ocenila je danas da je 2018. godina najrealniji rok za početak izmeštanja pruge iz centra Niša Ona je najavila da bi Vlada Srbije tokom naredne nedelje trebalo da proglasi javni interes kako bi… »

Sakrio dva skutera u gepeku, pa ostao bez automobila

Jugmedia 13.10.2016
PIROT – Carinici su na graničnom prelazu Gradina, na srpsko-bugarskoj granici prilikom izlazne kontrole zaplenili dva polovna skutera, ali i automobil u kom su ih pronašli, saopštila je Uprava carine. U saopštenju se navodi da je skutere u… »

Policija zaplenila 4.480 paklica cigareta bez akciznih markica

Jugmedia 13.10.2016
PIROT – U dve odvojene akcije, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pirotu zaplenili su 4.480 paklica cigareta „merlin slims“ bez akciznih markica i prateće dokumentacije, saopštila je Policijska uprava Pirot.U saopštenju se navodi da… »

Vikao i pretio pa lomio staklo na kući devojke

Jugmedia 13.10.2016
VRANJE -Policija u Vranju je donela rešenje o zadržavanju do 48 sati S. R (1979) iz okoline Vranja, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti. Sumnja se da je S. R. dva puta pretio pretio ženskoj osobi iz… »

Stručna kontola bolnica u Leskovcu, Vranju, Pirotu…

Jugmedia 13.10.2016
NIŠ, LESKOVAC, VRANJE, PIROT- Komisije sastavljene od profesora Medicinskog fakulteta u Nišu i direktora klinika Kliničkog centra Niš u naredna tri dana obaviće stručnu kontrolu rada bolnica i zdravstvenih ustanova u deset gradova na jugu Srbije… »

Doneli smo jugu Srbije dve milijarde dinara

Jugmedia 13.10.2016
NIŠ – Premijer Aleksandar Vučić rekao je večeras da je Vlada Srbije došla u Niš da bi dala pare opštinama i gradovima na jugu Srbije i to dve milijarde dinara. „Nismo došli da se gledamo. Doneli smo dve milijarde i došli smo da saslušamo… »

Vatrogasci sat vremena spašavali psa koji je upao u otovren šaht dubok 2 metra

Jugmedia 13.10.2016
LESKOVAC – Nesrećnog Labradora koji je upao u otvoreni šaht leskovački vatrogasci su danas spašavali punih sat vremena i na kraju izvukli iz rupe duboke 2 metra. Cvilbu psa su čuli slučajni prolaznici i pozvali vatrogasce, a jadna životinja je… »

SRAMOTA Pao krov na vili Teokarovića u Vučju

Jugmedia 13.10.2016
LESKOVAC – Deo krova grandionzne, runinirane i napuštene vile nekadašnjeg industrijalca Laze Teokarovića pao je danas oko 14 časova. Jedmostavno se urušio. Sreća u nesreći je da u tom momentu nikoga nije bio u blizini pa niko nije povređen… »

Korupcija je postala sistem

Jugmedia 13.10.2016
VRANJE- Iako postoje mehanizmi sa usvojenom regulativom, u borbi protiv korupcije najveći problem predstavlja prihvatanje koruptivnog ponašanja kao deo normalnog odnosa između institucija i pojedinca, konstatovano je na panel diskusiji u Velikoj sali… »

Potočare na Vučjanki još broje vekove

Jugmedia 13.10.2016
LESKOVAC – Četiri od nekada 16 aktivnih vodenica u pitomom delu Vučjanskog kanjoma neće više kuburiti s nedostatkom vode jer je uređen vodotok i izgrađena betonska brana. Grad je za ove potrebe, kako je danas izjavio gradonačelnik Leskovca Goran… »