Izvor: Kurir arhiva vesti 13.10.2016

Vučić posle sednice: U Nišu otvaramo 5.000 novih radnih mesta

Kurir 13.10.2016
NIŠ - Premijer Srbije Aleksandar Vučić je večeras najavio da će u Nišu uskoro biti otvoreno 5.000 novih radnih mesta i da će već za dva dana potpisati ugovor sa kompanijom Leoni koja će zaposliti 2.200 ljudi. Razgovaramo i sa Filipincima i… »

(Foto) sudar strasti i želje za dominacijom: Vučić i Rama stavili crvene kravate, a evo šta to znači

Kurir 13.10.2016
Premijeri Srbije i Albanije, Aleksandar Vučić i Edi Rama, razgovarali su danas o budućnosti odnosa dve zemlje, a njihov susret bio je centralni događaj šestog Beogradskog bezbednosnog foruma. Razgovor je protekao uglavnom u diplomatskoj atmosferi… »

(Video) Od bahatog oca još gori sin: Ovako tata Sefića, koji je zgazio dve devojke, divlja po putu!

Kurir 13.10.2016
SARAJEVO - Sanjin Sefić saslušan je i nalazi se u ekstradicijskom pritvoru u Višem sudu u Novom Sadu nakon što je sinoć u 23 sata uhapšen u ovom gradu, potvrdio je Miroslav Kojić, savetnik u Ambasadi Bosne i Hercegovine u Beogradu. - Sefić je… »

Prljava kampanja protiv trampa: Optužuju ga da je ruski agent jer se izvinio Srbima!

Kurir 13.10.2016
Ekspert za jugoistočnu Evropu je rekao za "Njuzvik" da ono što je Tramp rekao "Nedeljniku" liči na "taktiku ruskih vlasti kojom se privlači srpska podrška". "Najočiglednija interpretacija ove izjave jeste da je ona još jedan znak njegovog… »

Prvi grad van EU: Novi Sad proglašen za Evropsku prestonicu kulture za 2021. godinu

Kurir 13.10.2016
BRISEL, NOVI SAD - Novi Sad je danas u Briselu proglašen Evropskom prestonicom kulture za 2021. godinu. Posle finalne prezentacije projekta "Novi Sad 2021", koju je održala novosadska delegacija, panel nezavisnih eksperata doneo je istorijsku odluku da… »

Moleban: Nikolić u Svetotrojičkoj lavri

Kurir 13.10.2016
SANKT PETERBURG - Predsednik Srbije Tomislav Nikolić posetio je Svetotrojičku lavru Aleksandar-Nevski gde je prisustvovao molebanu kod mošiju Svetog blagovernog kneza Aleksandra-Nevskog i odao počast grofu Mihailu Andrejeviću Miloradoviću u „Sali… »

Vučić: Rami smo odgovorili na dostojanstven i odgovoran način

Kurir 13.10.2016
NIŠ - Premijer Srbije Aleksandar Vučić zjavio je večeras da je Srbija odgovorila premijeru Ediju Rami na dostojanstven i odgovoran način, kao i da Srbija želi sa Albanijom još bolje ekonomske i političke odnose, jer je to dobro za zemlju. Na… »

Velika akcija kragujevačke policije: Otkrivena laboratorija, pohapšeni prodavci i kupci

Kurir 13.10.2016
ČAČAK - Kragujevačka policija danas je razbila bandu prodavaca droge u Kragujevcu i uhapsila više osoba iz Gornjeg Milanovca i Kragujevca. U kući M.O. (40) iz Gornjeg Milanovca nadjena je laboratorija za proizvodnju kanabisa, 600 grama suve… »

Skupština Srbije nastavlja zasedanje: Poslanici danas o izmenama Zakona o visokom obrazovanju

Kurir 13.10.2016
Poslanici Skupštine Srbije razmatraće danas izmene sporazuma o zajmu koji Azarbejdžan daje Srbiji za izgradnju puta od Ljiga do Preljine, predlog izmena Zakona o visokom obrazovanju, kao i izmene odluke o izboru članova i zamenika članova… »

(Video) Poznat po napadu na direktora Partizana: Evo ko je bio Sale Mutavi, ubijeni vođa Grobara

Kurir 13.10.2016
Vođa navijača Partizana Aleksandar Stanković (30) zvani Sale Mutavi, ubijen je u pucnjavi koja se dogodila na raskrsnici Bačvanske i ulice Gospodara Vučića. Prema informacijama sa lica mesta, incident se odigrao u neposrednoj blizini zatvora… »