Izvor: Mondo/Politika arhiva vesti 13.10.2016

Rama i Vučić na Forumu: Moramo raditi zajedno

Mondo 13.10.2016
Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Beogradu sa predsednikom Vlade Albanije Edijem Ramom, a potom su obojica govorii na panelu Beogradskog bezbednosnog foruma. Foto: Tanjug, Zoran Žestić Aleksandar Vučić i Edi Rama Ne stidim… »

"Srbi su dobri ljudi, bombardovanje je greška"

Mondo 13.10.2016
Kandidat Republikanske stranke na američkim predsedničkim izborima Donald Tramp izjavio je danas da je bombardovanje Srbije bilo velika greška i rekao da će ukoliko pobedi, ojačati veze SAD s vladom u Beogradu. Foto: AP Photo/ Evan Vucci… »

Brisel da kaže istinu o priznavanju Kosova

Mondo 13.10.2016
Beograd ne treba da prekida razgovore sa Briselom, poručio je predsednik Srbije Tomislav Nikolić, ali smatra da je vreme da ti razgovori budu malo drugačiji i da konačno saznamo "tu veliku tajnu" šta će biti na kraju evropskog puta. Foto: Pres… »

"Edi Rama poštovan gost Srbije"

Mondo 13.10.2016
Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je Edi Rama poštovan gost Srbije i da ima drugačije političko mišljenje od onih koji smatraju da bi trebalo okončati njegovu posetu zbog izjava o Trepči. Foto: TANJUG /TANJA VALIC… »

"Neću biti predsednik Srbije"

Mondo 13.10.2016
Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da nema nameru da se kandiduje na predsedničkim izborima. Foto: AP Photo/Darko Vojinovic On je tokom panel diskusije u okviru Beogradskog bezbednosnog foruma, kazao da iako mnogi njegove… »

Nikolić: Zapad da razmisli koliko je demokratski

Mondo 13.10.2016
Zapadne zemlje treba da razmisle da li su zaista demokratske ili su pod komandom jednog lidera, izjavio je danas srpski predsednik Tomislav Nikolić. "Verujem da mnoge države, uključujući one koje čvrsto veruju da su demokratske, treba da zastanu i… »

Nikolić: Video sam se sa Karićem, pa šta?

Mondo 13.10.2016
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić potvrdio je da se sa predsednikom BK Grupe Bogoljubom Karićem sreo tokom vojne parade u Moskvi, te da bi se ponovo sastao sa njim, jer, kako je rekao, u tome ne vidi ništa loše. Foto: Tanjug/Tanja Valič Tomislav… »

Timčenko: Srbija neće ništa dobiti članstvom u EU

Mondo 13.10.2016
Eventualni prijem Srbije u Evropsku uniju neće doneti nikakve prednosti, rekao je danas počasni konzul Srbije u Sankt Peterburgu Genadij Timčenko za agenciju TASS. Foto: Guliver/Getty Images/Ryan Pierse On je ocenio da je trenutni ekonomski položaj… »

Vučić sa Ivanićem: Želimo najbolje odnose s BiH

Mondo 13.10.2016
Premijer Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Beogradu sa srpskim članom predsedništva BiH Mladenom Ivanićem sa kojim je razgovarao o političkoj situaciji i međunacionalnim odnosima u BiH. Foto: Tanjug, Dimitrije Goll Ivanić i Vučić Vučić… »