Izvor: Nedeljnik/Politika arhiva vesti 13.10.2016

Vučić: Ne stidim se da kažem da želimo bolje veze sa Albancima

Nedeljnik 13.10.2016
On se zahvalio albanskom premijeru što je danas u Beogradu i na Forumu, i time dao šansu "da pričamo, da razvijemo dalje naše odnose" Premijer Aleksandar Vučić učestvovao je danas sa premijerom Edijem Ramom na panelu u okviru Beogradskog… »

Saopštenje redakcije povodom slučaja Tramp

Nedeljnik 13.10.2016
Da li je Nedeljnik, ni kriv ni dužan, upao u žarište američke izborne kampanje, u kojoj se ne biraju sredstva? Postoji, naravno, i druga mogućnost, koju će redakcija Nedeljnika istražiti u danima koji su pred nama, kako bismo zadržali ugled koji… »

Lider crnogorske opozicije: Ko god da u Beogradu navija za Mila, bolje da ne uplati tiket - sigurno gubi

Nedeljnik 13.10.2016
Na izborima 16. oktobra pobijediće demokratska, građanska i prosperitetna Crna Gora. Odbranićemo državu od njene pohlepne vlasti, jer smo je i od jačih odbranili. Ovo je kraj jedne ere, kaže za Nedeljnik jedan od čelnika opozicione koalicije… »

Pajtić piše udžbenik, isključio se iz politike

Nedeljnik 13.10.2016
Bivši predsednik DS Bojan Pajtić se u potpunosti povukao iz političkog života i kaže da ne zna kada će se vratiti. Bivši lider Demokratske stranke i poslanik demokrata Bojan Pajtić ne učestvuje u raspravama u Skupštini, niti se u njoj… »

Broza izbacuju iz Komunističke partije

Nedeljnik 13.10.2016
Josip Joška Broz, Titov unuk i osnivač KP, tvrdi da je partijska frakcija koju vodi brojnija od suparničke iz koje ga, pak, optužuju za nepotizam i tvrde da misli samo na sebe. Frakcija nezadovoljnika želi da izbaci Josipa Broza Jošku iz… »