Izvor: Press arhiva vesti 13.10.2016

Na koje sve načine momci iskazuju ljubav?

Press 13.10.2016
"Volim te" nije jedini način, zato se nemojte brinuti ukoliko još uvek niste čuli te čarobne reči. Foto:zenskikutak.rs Kaka je u pitanju iskazivanje ljubavi, reči "Volim te" nisu nužno jedini način. Ipak, najčešće upravo nedostatak tih reči… »

Za vrhunac u krevetu: Ledeni trikovi koji će zadovoljiti svaku ženu!

Press 13.10.2016
Želite da zagrejete atmosferu u spavaćoj sobi? Muškarci, prvo ohladite devojku kockicama leda, a onda vam sledi enormono uzbuđenje. Foto:zenskikutak.rs „Stimulisanje nervnih završetaka tokom predigre gradi iščekivanje i uzbuđenje i još više… »

Knjige o seksu su rado čitane

Press 13.10.2016
U knjižarama se mogu naći brojne knjige koje se na različite načine bave temom seksa - od edukativnih priručnika za mlade, preko vodiča za one iskusnije, do erotskih romana. Foto:tanjug.rs Izdavači se na prodaju ovih izdanja ne mogu požaliti, a… »

Priča žene koja će se udati za kralja Instagrama: "Mnogi mi kažu da sam nisko pala"

Press 13.10.2016
Svi će se šokirati kada vide njegov profil. foto: superzena.b92.net Džulijan Nikol ima 26 godina i verenica je jednog od "kraljeva Instagrama" Tonija Toutonija (43). Toni ima milione, kola, jahtu i mnoštvo golih devojaka oko sebe. Za razliku od drugih… »

Biftek - pravilan način spremanja

Press 13.10.2016
Kvalitetno meso kao što je biftek stvarno bi bilo šteta upropastiti nekom greškom u pripremi (presušite, raskomadate, začinite kečapom...). Pogledajte kako da odradite neke predradnje i kako ćete jedan divan komad bifteka pretvoriti u savršen… »

Osam modnih komada uz koje ćete odmah izgledati atraktivnije

Press 13.10.2016
Uz ove komade uvek ćete izgledati fantastično i poželjno. Foto:zenskikutak.rs Postoje neki osnovni odevni komadi uz koje uvek možete izgledati kao milion dolara. Bitno je samo malo razmisliti, pustiti mašti na volju i drugačije ih iskombinovati… »

Šejk od banane i lešnika

Press 13.10.2016
Ovaj neverovatni napitak neće odbiti niko ako ga ponudite, a izuzetno je poželjan pri ženskim okupljanjima. Foto:zenskikutak>rs Sastojci: 1 banana 250 ml sojinog mleka 1 kašičica meda malo rendanog muskatnog oraščića 2 kašičice prženih… »

Najbogatije selo na svetu nalazi se u...

Press 13.10.2016
Huasi u Kini je najbogatije selo u ovoj mnogoljudnoj državi, a pored ostalog, može da se pohvali monumentalnim neboderom visokim 328 metara na čijem 60. spratu se nalazi statua krave izlivena u čistom zlatu. foto: blic.rs Selo je po ugledu na… »

Mudre misli Ernesta Hemingwaya: “Sreća je kod inteligentnih ljudi najređa stvar koju znam”

Press 13.10.2016
Ovaj američki nobelovac i dobitnik Pulitzerove nagrade je bio prepun životnog iskustva. Iako je važio za čoveka škrtog na rečima, sve što bi rekao pogađalo bi pravo u metu…. Foto:zenskikutak.rs Slavni američki pisac i novinar Ernest Hemingway… »

Spavate li u čarapama ili bosi? Evo šta psiholozi kažu na to

Press 13.10.2016
Iako smo uvereni da je to stvar navike i temperature u spavaćoj sobi, psiholozi kažu da istina uopšte nema veze sa tim. Foto:zenskikutak.rs Verovali ili ne, naučnici kažu da čak i odgovor na pitanje da li spavate u čarapama ili bosi ima veze sa… »