Izvor: Ritam grada Kg arhiva vesti 13.10.2016

EPS demantuje da je bilo grešaka na računima

Ritam grada Kg 13.10.2016
Javno preduzeće „Elektroprivreda Srbije“ demantuje da je bilo grešaka na računima za utrošenu električnu energiju. Iz EPS-a je upućen demanti kojiprenosimo u celosti. “Demantujemo netačne i neargumentovane navode o slanju pogrešnih računa… »

Treći dan štrajka u “Zastavi INPRO”, intervenisala Hitna pomoć

Ritam grada Kg 13.10.2016
Štrajk glađu 28 radnika “Zastave INPRO” ušao je u treći dan, a zbog lošeg zdravstvenog stanja pojedinih štrajkača ekipa Hitne pomoći je juče i danas intervenisala pet puta. Četvoro radnika primilo je odgovarajuću terapiju, dok je bio… »

Uhapšeni dileri i kupci droge

Ritam grada Kg 13.10.2016
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kragujevcu i Čačku su, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, nakon intenzivnog operativnog rada, pronašli laboratoriju za proizvodnju opojne droge i presekli organizovan lanac prodaje narkotika… »

Četiri nova naslova u Cineplexx-u

Ritam grada Kg 13.10.2016
U bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza gledaoci će od danas moći da pogledaju četiri nova filma: „Inferno“, „Devojka iz voza“, „Pokradi lopova“ i „Devojka sa fotografija“. Inferno je još jedan filmski hit snimljen prema istoimenom… »

Poljski teatar na JoakimInterFestu

Ritam grada Kg 13.10.2016
Večeras od 20 časova, na JoakimInterFestu, u Knjaževsko-srspkom teatru, igra se predstava „Nataša“, Poljskog teatra iz Bjalsko Bjale. Ovaj komad sačinjen je iz dva teksta Jaroslave Pulinovič, veoma uspešne i izvođene ruske književnice, u… »

Zlatni vaterpolisti Srbije domaćini u Kragujevcu

Ritam grada Kg 13.10.2016
Na startu nove Svetske lige, 15. novembra, vaterpolo reprezentacija Srbije dočekaće reprezentaciju Rumunije, na bazenu Sportskog centra „Park“ u Kragujevcu. Kragujevačka publika imaće priliku da još jednom pozdravi momke koji su u prethodnih par… »

Održan Sajam stipendija

Ritam grada Kg 13.10.2016
“Izaberi stipendiju po svojoj meri”, slogan je 8. po redu Sajma stipendija, koji je danas održan na Pravnom fakultetu u Kragujevcu. Studenti Univerziteta u Kragujevcu i ove godine su bili u prilici da se informišu o stipendijama i programima za… »

“Kragujevačke” organizuju okrugli sto o stranačkom zapošljavanju

Ritam grada Kg 13.10.2016
„Kragujevačke” novine organizuju okrugli sto na temu “Zloupotreba političkog uticaja – političkestranke kao najveći posldavci u Sriji”. Okrugli sto će biti održan u sali Skupštine grada, Trg slobode 3, u četvrtak, 20. oktobra 2016… »

Pas Bole pronađen i vraćen vlasnici!

Ritam grada Kg 13.10.2016
Ritam grada ponovo je pomogao da se pronađe nestao pas. Dovoljno je bilo oko sat vremena nakon što smo objavili da je na području između Ćave i Grošnice nestao pas, mešanac šarpeja i labradora, da se javi nalazač. Bole je sada kod kuće, a… »

Nestao pas u Grošnici (FOTO)

Ritam grada Kg 13.10.2016
Pre dva dana na području između Ćave i Grošnice nestao je pas. Mešanac je šarpeja i labradora, crne boje, ima crvenu orglicu, odaziva se na ime Bole. Pas mnogo nedostaje vlasnici, koja vas moli da ako ste videli Boleta ili znate gde je da joj javite… »