Izvor: Srbija danas arhiva vesti 13.10.2016

Bob Dilan dobitnik Nobelove nagrade za književnost

Srbija danas 13.10.2016
On je prvi Amerikanac koji je osvojio ovu nagradu još od 1993. kada je laureat bila Toni Morison. Jedan od najpoznatijih kantautora iz druge polovine prošlog veka i ikona slavnih šezdesetih godina Bob Dilan osvojio je Nobelovu nagradu za književnost… »

Prelepe vesti: Novi Sad proglašen prestonicom kulture za 2021. godinu!

Srbija danas 13.10.2016
Ovo je prvi put da neki grad van Evropske unije dobija to laskavo priznanje! Bravo Novi Sade! Projekat Novi Sad 2021 osmišljen je kao platforma za razvoj kulturnih i kreativnih potencijala Grada koji za cilj ima da osnaži kulturnu vitalnost grada… »

Vozači u Srbiji uhvatiće se za glavu kad vide promene: Ove kazne ubuduće ćemo plaćati duplo više

Srbija danas 13.10.2016
Vožnja bez svetala kao i vožnja žutom trakom, ali i mnogi drugi prekršaji ubuduće će vas koštati mnogo više. Izmene i dopune Zakona o bezbednosti saobraćaja, koje bi uskoro trebalo da nađu pred ministrima u Vladi, a zatim i pred poslanicima u… »

Vesić: Kanalizaciona mreža i za stanovnike Mesne zajednice „Petka” u Lazarevcu

Srbija danas 13.10.2016
Gradski menadžer Goran Vesić i član Gradskog veća Stevo Tatalović obišli su početak radova na izgradnji prepumpne stanice na liniji kanalizacione mreže u Mesnoj zajednici „Petka” u opštini Lazarevac. Vesić je rekao da su urađeni cevovodi za… »

Tu su kamere, metalna vrata: Pronađen arsenal oružja i municije u Zeti

Srbija danas 13.10.2016
PODGORICA - Podgorička policija pronašla je u jednom stanu u mestu Vranj u Zeti arsenal oružja i municiju. Arsenal oružjai municija su, prema pisanju Dnevnog lista, pronađeni u stanu Safedina Frljučkaja (51), oduzeti su i upućeni na veštačenje u… »

Nije bilo grešaka na računima EPS

Srbija danas 13.10.2016
Javno preduzeće „Elektroprivreda Srbije“ demantuje netačne i neargumentovane navode o slanju pogrešnih računa kupcima, koji su objavljeni u pojedinim medijima. Odgovorno tvrdimo da nijedan navod u tekstu nije istinit, čime se tendenciozno… »

Ne bira: Bivša farmerka u seksi akciji sa devojkom, a jedan detalj je posebno šokantan (video)

Srbija danas 13.10.2016
Ceca se brčkala u plićaku a onda je počela da se mazi sa nepoznatom devojkom... Bivša učesnica "Farme" i Modelsica, Ceca Jovanović dok je bila u rijalitiju držala se priče da ima dečka a sklonost ka ženskom polu nije pokazivala. Ipak, Ceca je… »

Slatkiši mali: Sekin mali Jakov je prigrlio svog prvog drugara (foto)

Srbija danas 13.10.2016
Ovo dira i najokorelija srca... Seka Aleksić ne izlazi iz žiže interesovanja otkad se porodila, a za to je zaslužan njen preslatki sin, mali Jakov. Njihove fotografije pratimo iz dana u dan, a poslednja nas je stvarno dirnula do suza. … »

Šokantan događaj u Nišu: Preko Fejsbuka dogovorili grupni seks sa devojčicom

Srbija danas 13.10.2016
Trojiica Nišlija preko društvene mreže namamili maloletnu sugrađanku kako bi sa njom imali seks. Osnovno javno tužilaštvo u Nišu podnelo je optužni predlog protiv N. I. (20) iz ovog grada jer je 8. jula dogovorio grupni seks sa 15-godišnjom… »

Mučenica iz kaluđerice ostala pri svom iskazu: Tukao me je šipkom, motkom, ubadao makazama, pekao cigaretom!

Srbija danas 13.10.2016
M.F. (21), žrtva kaluđeričkog mučitelja A.M. (40), ponovila je juče u tužilaštvu priču o trodnevnom iživljavanju. M.F. (21), žrtva kaluđeričkog mučitelja A.M. (40), ponovila je juče u tužilaštvu priču o trodnevnom iživljavanju. Ona je… »