Izvor: Srbija danas/Politika arhiva vesti 13.10.2016

Nikolić u ermitražu: Vekovna srpska borba za slobodu nemoguća bez slobodne Rusije

Srbija danas 13.10.2016
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić poručio je danas, tokom posete muzeju "Ermitaž" u Sankt Peterburgu da je srpski narod u vekovnoj borbi za slobodu uvek imao podršku Rusije. - Danas smo na polovini našeg boravka u Sankt Peterburgu posvećenom… »

Trampova zvaničnica demantuje: Nije bilo intervjua o Srbiji?!

Srbija danas 13.10.2016
Zvaničnica izborne kampanje republikanskog predsedničkog kandidata Donalda Trampa iz Indijane izjavila je danas da je srpski list "Nedeljnik" fabrikovao čitav intervju sa Trampom. "Nedeljnik" je objavio delove iz intervjua za koji navodi da je sa… »

Provokacije: Da nećete Trepču da prebacite u Beograd? Vučić: Edi, izvini, ali o tome znam malo više od tebe!

Srbija danas 13.10.2016
Premijer Srbije Aleksandar Vučić zjavio je večeras da je Srbija odgovorila premijeru Ediju Rami na dostojanstven i odgovoran način, kao i da Srbija želi sa Albanijom još bolje ekonomske i političke odnose, jer je to dobro za zemlju. Današnju… »

Nikolić: Zapad treba da razmisli koliko je demokratski

Srbija danas 13.10.2016
Zapadne zemlje treba da razmisle da li su zaista demokratske ili su pod komandom jednog lidera, izjavio je danas srpski predsednik Tomislav Nikolić. - Verujem da mnoge države, uključujući one koje čvrsto veruju da su demokratske, treba da zastanu i… »

Vučić ne krije oduševljenje: Novi Sad prestonica kulture - dan za slavlje!

Srbija danas 13.10.2016
Premijer Aleksandar Vučić čestitao je večeras Novom Sadu izbor za prestonicu kulture 2021. godine i poručio da je to vest za slavlje! Vučić je to rekao u Nišu, nakon sastanka sa načelnicima pet okruga sa juga Srbije, gradonačelnicima i… »

Doček u kasarni! Premijer Vučić stigao u Niš!

Srbija danas 13.10.2016
Premijer Aleksandar Vučić stigao je danas popodne u Niš, gde će narednih sedam dana zasedati Vlada Srbije. Premijera Vučića u kasarni "Mija Stanimirović", gde će narednih dana biti smeštena Vlada, dočekao je ministar odbrane Zoran Ðorđević… »

Za razgovor sa premijerom u Nišu prijavilo se 1.200 građana: Vučić sa onima koji imaju najteže probleme

Srbija danas 13.10.2016
Više od 1.200 građana Niša i okoline prijavilo se na razgovor sa premijerom Aleksandrom Vučićem, tokom njegovog boravka u Nišu. Kako je rečeno u kabinetu premijera, Vučić će se sresti sa više od 20 građana i to uglavnom sa onima koji imaju… »

Spavaće u vojničkim krevetima: Ovo je kasarna u Nišu u kojoj će boraviti Vučić i ministri (foto)

Srbija danas 13.10.2016
Premijera Aleksandra Vučića i članove njegovog kabineta u niškoj kasarni "Mija Stanimirović", u kojoj će boraviti u narednih sedam dana, čekaju skromne, ali vojnički uglančane prostorije. Premijer i članovi vlade boraviće u zgradi gde je inače… »

Sastanak Vučića i Edi Rame na Beogradskom bezbednosnom forumu: Glavni strateški cilj naše Vlade je da se približili…

Srbija danas 13.10.2016
Predsednica Fonda za političku izuzetnost Sonja Liht otvorila je danas šesti Beogradski bezbednosni forum, uz poruku da se region zapadnog Balkana ponovo suočava sa velikim izazovima a da premijeri Srbije i Albanije, Aleksandar Vučić i Edi Rama treba… »

Vučić i ivanić: Raditi na razvijanju što boljih odnosa u budućnosti

Srbija danas 13.10.2016
Srbijа ‎želi nаjbolje odnose sа BiH. Predsednik Vlаde Srbije Aleksаndаr Vučić ukazao je danas na vаžnost očuvаnjа regionаlne stаbilnosti i dobrosusedskih odnosа i nаglаsio dа Srbijа ‎želi nаjbolje odnose sа BiH, jer je to u… »