Izvor: Telegraf arhiva vesti 13.10.2016

Sarajlije traže doživotnu robiju za Sanjina Sefića! (video)

Telegraf 13.10.2016
Nakon što je sinoć u Srbiji uhapšen Sanjin Sefić, građani Sarajeva pokrenuli su peticiju da se ovaj ubica osudi na doživotnu kaznu zatvora. Preko društvenih mreža se širi peticija građana Sarajeva sa zahtevom od nadležnih vlasti da se Sanjinu… »

Donald Tramp se izvinio Srbiji zbog bombardovanja: To je bila velika greška, Srbi su dobri ljudi

Telegraf 13.10.2016
- Moram, pre svega, da vam kažem da je bombardovanje Srba, koji su bili naši saveznici u oba svetska rata, bila velika greška - rekao je Tramp. Kandidat za predsednika SAD Donald Tramp javno se u intervjuu Nedeljniku izvinio Srbiji zbog bombardovanja… »

Novi Sad proglašen za evropsku prestonicu kulture za 2021. godinu

Telegraf 13.10.2016
Grad Novi Sad će kroz projekat Novi Sad 2021 razviti svoj lokalni koncept i strategiju održivog razvoja kulturnog sektora sa težištem na osnaživanju institucija kulture, obnovi kulturnog nasleđa, jačanju kulturne participacije, razvoju kulturnih i… »

"Uhvatio me za grudi i pokušao da mi stavi ruku ispod suknje": Trampa optužile dve žene za neprimereno ponašanje

Telegraf 13.10.2016
Trampovi advokati traže da "Njujork tajms" povuče juče objavljeni tekst zbog neosnovanih optužbi i povrede ugleda. Dve žene optužile su kandidata Republikanske stranke na američkim predsedničkim izborima za “neprimereno dodirivanje” objavio je… »

Saopštenje iz EPS-a: Na računima za električnu energiju nije bilo grešaka!

Telegraf 13.10.2016
- Odgovorno tvrdimo da nijedan navod u tekstu nije istinit, čime se tendenciozno narušava ugled EPS-a. Javno preduzeće “Elektroprivreda Srbije” demantuje netačne i neargumentovane navode o slanju pogrešnih računa kupcima, koji su objavljeni u… »

Evo kada će krenuti da se gradi fontana na Slaviji

Telegraf 13.10.2016
- Izvođač će od trenutka uvođenja u posao imati 155 dana da završi izgradnju fontane koja će se nalaziti na centralnom delu Trga Slavija - rekao je gradski menadžer Goran Vesić. Gradski menadžer Goran Vesić izjavio je da je Nadzorni odbor… »

Teška noć u Beogradu: Izboden mladić u Resniku, šest saobraćajnih nesreća

Telegraf 13.10.2016
Pored brojnih saobraćajnih nezgoda, zabeležen i veliki broj poziva hroničnih bolesnika i osoba koje su se žalile na podnošenje hladnoće. Služba Hitne pomoći u Beogradu imala je puno posla, a prema rečima portparola Nade Macure njihovi lekari su… »

Svečano otvoren Shoppi Retail Park u Borči: Novo ime kupovine na levoj obali Dunava

Telegraf 13.10.2016
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali i direktor MPC Properties-a Thomas H. Villadsen, svečanim činom presecanja crvene vrpce, otvorili Shoppi Retail Park u Borči. G radonačelnik Beograda Siniša Mali i direktor MPC Properties-a, Thomas H. Villadsen… »

Akcija crnogorske policije: Pronađen arsenal oružja i municije u stanu u Zeti

Telegraf 13.10.2016
Oružje i municija su pronađeni u stanu Safedina Frljučkaja (51), a zatim oduzeti i upućeni na veštačenje u Forenzički centar u Danilovgradu. Podgorička policija pronašla je u jednom stanu u mestu Vranj u Zeti arsenal oružja i municiju. PANIKA NA… »

Hrvat plaćao alimentaciju 5 godina jer je mislio da je dete njegovo: A onda je uradio DNK analizu

Telegraf 13.10.2016
Muškarac je podneo tužbu protiv bivše partnerke i deteta kada je prošle godine utvrđeno da on nije biološki otac. Muškarac koji je pet godina plaćao 100 evra za izdržavanje deteta za koje je mislio da je njegovo dobiće nazad sav uplaćeni novac… »